Δημοτική παράταξη “Ανατροπή” : Συμπαράσταση σε όλους τους κατοίκους

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Μεγάλη δωρεά στο Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Μεγάλη δωρεά στο Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Τη Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου 2024, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με εκπρόσωπο τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Μαυρατζώτη, πραγματοποίησε μια πολύ σημαντική δωρεά προς το Διαδημοτικό Κοινωνικό

H «Ανατροπή» για το Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Οκτωβρίου 2020

Η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” εκφράζει την αμέριστη της συμπόνια και συμπαράσταση προς όλους τους κατοίκους του νησιού μας που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες τόσο σκληρά από τον ανελέητο και καταστροφικό σεισμό. Θρηνεί μαζί τους και εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στις δύο οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών.

Δυστυχώς, η μάχη με τα φυσικά φαινόμενα είναι πάντα άνιση. Η Πολιτική Προστασία, όμως από την πλευρά της, οφείλει πάντοτε να μεριμνά στοχευμένα και οργανωμένα και να στέκεται δίπλα στον πολίτη σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές.

Ελπίζουμε όλες αυτές οι πληγές να γιατρευτούν σύντομα και όλοι οι Σαμιώτες να σταθούμε στα πόδια μας, ακόμα πιο δυνατοί.

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ