Δημιουργήστε το γραφείο του μέλλοντος

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Δημιουργήστε το γραφείο του μέλλοντος

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή των κατάλληλων επίπλων γραφείου, όπως το μέγεθος του χώρου εργασίας σας και το είδος της εργασίας που κάνετε. Για παράδειγμα, αν είστε γραφίστας που περνάει τον περισσότερο χρόνο του στον υπολογιστή, θα πρέπει να αναζητήσετε γραφεία που παρέχουν άφθονο χώρο για τον υπολογιστή σας και άλλες προμήθειες.

Τα έπιπλα γραφείου είναι επίσης σημαντικά επειδή μπορούν να αντανακλούν την κουλτούρα και την προσωπικότητα της επιχείρησής σας. Για παράδειγμα, αν διευθύνετε ένα γραφείο που ειδικεύεται στη δημιουργία ιστότοπων και λογαριασμών κοινωνικών μέσων, ίσως να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μοντέρνα έπιπλα του μεσαίου αιώνα, προκειμένου να μεταδώσετε μια πιο μοντέρνα εικόνα.

Από την άλλη πλευρά, αν διαχειρίζεστε μια εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ή ένα δικηγορικό γραφείο, η χρήση παραδοσιακών ξύλινων επίπλων θα ήταν πιο κατάλληλη.

Όταν επιλέγετε έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/  για τον νέο επαγγελματικό σας χώρο, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου:

Γνωρίστε το χώρο σας

Πριν αρχίσετε να ψωνίζετε, αφιερώστε χρόνο για να χαρτογραφήσετε το χώρο σας και να βρείτε ποιο είδος επίπλων ταιριάζει καλύτερα στις διαστάσεις του. Το μέγεθος του δωματίου θα σας βοηθήσει να καθορίσετε πόσο χώρο χρειάζεστε για κάθε αντικείμενο, οπότε η λήψη μετρήσεων είναι ζωτικής σημασίας. Εάν έχετε πολλούς σταθμούς εργασίας σε ένα δωμάτιο ή σκοπεύετε να τους αναδιατάξετε συχνά, σκεφτείτε να επενδύσετε σε αρθρωτά έπιπλα που μπορούν να αναδιαμορφωθούν εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία.

Σκεφτείτε τις ανάγκες σας

Καταγράψτε πόσο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεστε- αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε σημαντικά τις επιλογές σας. Εξετάστε αντικείμενα όπως τα επίτοιχα ντουλάπια αρχειοθέτησης και τα πλευρικά ντουλάπια αρχειοθέτησης που προσφέρουν άφθονο χώρο για την αποθήκευση αρχείων και εγγράφων μακριά από τα μάτια αλλά σε εύκολη πρόσβαση όταν χρειάζεται. Επιπλέον, εξετάστε αν χρειάζονται ή όχι επιπλέον καθίσματα για τους υπαλλήλους ή τους πελάτες σας – αν ναι, εξετάστε επιλογές όπως καρέκλες γραφείου https://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/karekles πολυθρόνες και σκαμπό μπαρ που προσφέρουν ευελιξία ενώ παράλληλα βελτιώνουν την εμφάνιση.

Είδος εργασίας

Θα πρέπει να εξετάσετε το είδος της εργασίας που γίνεται στο γραφείο σας, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε το σωστό είδος επίπλων για κάθε τμήμα. Για παράδειγμα, εάν ένα τμήμα έχει μια γραμμή συναρμολόγησης ανθρώπων που μετακινούν συνεχώς κιβώτια, τότε μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε μερικές ταινίες μεταφοράς και ράφια, ώστε να μπορούν να αποθηκεύουν τα κιβώτια τους εύκολα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς είναι οργανωμένα ή πού θα πάνε μετά και πότε θα επιστρέψουν από το μεσημεριανό διάλειμμα.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ