Δεύτερο τάι μπρέικ για τον Κέρκη… αλλά αυτή τη φορά νίκησε 3-2!!!

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Δεύτερο τάι μπρέικ για τον Κέρκη… αλλά αυτή τη φορά νίκησε 3-2!!!

Την πρώτη του νίκη σημείωσε ο Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου το Σάββατο αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου.

Και πάλι ο αγώνας πήγε στο τάι μπρέικ όπως με την Καλαμάτα,  αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά ο Κέρκης πήρε τη νίκη με 3-2 (και τους δύο βαθμούς), με την αγωνία να έχει ανέβει στο κατακόρυφο, εφ’ όσον ο αγώνας θα μπορούσε να πάει σε κάθε ομάδα.

Τελικά ο Κέρκης έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο, ήθελε να κατακτήσει την πρώτη του νίκη μπροστά στο κοινό του και τελικά επικράτησε με 19-17!!! βάζοντας πολλές καρδιές στη θέση τους με το σφύριγμα της λήξης.

Ο Κέρκης στερήθηκε των υπηρεσιών δύο παικτών του και αυτό ανάγκασε τον προπονητή Α. Παπαδόπουλο να χρησιμοποιήσει παίκτες σε άλλες θέσεις, από αυτές που αγωνίζονται.

Ο Κέρκης είναι ομάδα που μπορεί να πετύχει περισσότερα, αλλά δείχνει σιγά – σιγά να βρίσκει τα πατήματά του και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αποχώρησαν πολλά βασικά του στελέχη από την προηγούμενη χρονιά.

Ο πρώτος διαιτητής του αγώνα κ. Π. Παπαχατζής, εξάντλησε την αυστηρότητά του στην ομάδα του Κέρκη, δείχνοντας τρείς φορές την κόκκινη κάρτα, σύμφωνα μ’ αυτόν, για διαμαρτυρίες.

Το ερχόμενο Σάββατο (26/11) ο Κέρκης αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου τον Άρη Θες/νίκης.

Α.Σ. Κέρκης – Α.Ο. Φλοίσβος 3-2 (25-19, 23-25, 25-20, 22-25, 19-17)
Διαιτητές: Παπαχατζής Π., Χιώτης, Παρατηρητής: Περρής

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Ψυχουντάκης, Εφραιμίδης, Νικολάκης, Τουρνάκης, Χαντ, Καπετανίδης / Καρασαββίδης (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Κουτσομύτης, Αναγνωστόπουλος, Σπυριούνης.

Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΣ (Παναγιώτης Λακασάς): Δρογκάρης, Τζουγκαράκης, Γκίλμπερτ, Αναγνώστου, Ντέντον, Μπακοδήμος / Γκούζντα (λ), Σπιταδάκης (λ), Μαρσέλλος, Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος Ν., Παπαδόπουλος.

Δεύτερο τάι μπρέικ για τον Κέρκη… αλλά αυτή τη φορά νίκησε 3-2!!!

Με το απόλυτο στις νίκες συνέχισαν με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής της Pre League Ανδρών η Καλαμάτα 80 και η Α.Ε.Κ., καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ του Αιγιαλέων και του Περσέα αντίστοιχα.

Α.Ο. Αιγιαλέων – Α.Ο. Καλαμάτα 80 0-3 (08-25, 19-25, 21-25)
Διαιτητές: Γεράνιος, Λιναρδάτος, Παρατηρητής: Πετούσης Κων.

A.O. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Γιώργος Ιατρόπουλος): Βασιλάκος, Μούρτζης, Κάβουρας, Δασκαλόπουλος, Μαυραγάνης, Λιβαθηνός / Μαρτίνο (λ), Σύρος (λ), Κάνας, Σαλαβασίδης, Χασάπης.

Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Μαντέκας, Κανελλόπουλος, Λυκούρεσης, Οκάμπο, Ακόστα, Χριστόφας / Ντάκουρης (λ), Σκαρτσίλης (λ), Μπλάουελ, Αραπάκης.

Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής – Α.Σ. Πανερυθραϊκός 3-0 (25-21, 25-22, 25-23)
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν.

Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Άγγελος Αγγελής): Γεωργιάδης, Αλεξάκης, Παπαδημητρίου Θ., Φωτιάδης, Φραγκουλίδης, Γκόρτσανιουκ / Ρωμαλιάδης (λ), Παπαδημητρίου Α. (λ), Καράτζογλου.

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Χατζηπέρρος): Μάμαλης, Κατσαούνης, Τσικάτος, Παύλου, Αλεξίου, Δορδοκίδης / Σουσούνης (λ), Φώλιας (λ), Ρεστέμης, Τασάκος, Γιαννόπουλος.

Α.Ε.Κ. – Ο.Π.Α.Θ. Περσέας 3-0 (25-21, 25-19, 25-15)
Διαιτητές: Γεωργιάδης Στυλ., Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Πολίτης

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίδου): Μελλές, Ρούσης, Μπατατζίμ, Χαλίλης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης / Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Ηλιακόπουλος, Καούνης, Καβαρινός, Κονίδης.

Ο.Π.Α.Θ. ΠΕΡΣΕΑΣ (Αλέξανδρος Καμπερίδης): Μουράτης, Σαλταφερίδης, Βογιατζόγλου, Ντος Σάντος, Καρασαρλίδης, Μούρτζιος / Τασιούρας (λ), Χριστοφόρου (λ), Σταυρακάκης, Καλλέργης.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Δεύτερο τάι μπρέικ για τον Κέρκη… αλλά αυτή τη φορά νίκησε 3-2!!!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ