Δήμος Ανατολικής Σάμου: Περισσότερες από 300 συμμετοχές στο Εργαστήρι Μικρομυθοπλασίας. Θα εκδοθεί ψηφιακό βιβλίο (ebook)

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συλλήψεις στην Ικαρία για διατάραξη ησυχίας και παράβαση νομοθεσίας για τα τρόφιμα

Συνελήφθη τη Μ. Τετάρτη (02/05) κατηγορούμενη για διατάραξη ησυχίας. Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, από τη λειτουργία μουσικής σε κατάστημα της συλληφθείσας διαταράσσονταν η ησυχία.

Ο Εσπερινός του Πάσχα (Αγάπης) στη Σάμο

Ο Εσπερινός του Πάσχα (Αγάπης) στη Σάμο

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε σήμερα Κυριακή του Πάσχα (05/05) ο Εσπερινός του Πάσχα (Αγάπης) στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην πόλη της

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός 6 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους στη Σάμο – Σύλληψη ενός αλλοδαπού χειριστή Τ/Χ σκάφους στη Σάμο

Τις απογευματινές ώρες της Μ. Παρασκευής (03/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με μοναδικό επιβαίνοντα τον χειριστή του, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Περισσότερες από 300 συμμετοχές στο Εργαστήρι Μικρομυθοπλασίας. Θα εκδοθεί ψηφιακό βιβλίο (ebook)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Διαδικτυακό Εργαστήριο Μικρομυθοπλασίας που διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, με εισηγητή τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη. Περισσότεροι από 300 φίλοι απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό παρακολούθησαν το πρωτότυπο Εργαστήρι Μικροδιηγήματος που προσέφερε διαδικτυακά ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ανοικτά σε όλους, χωρίς οικονομικό κόστος. Το Εργαστήρι είχε ως θέμα την «Ελευθερία», καθώς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Δήμου για τον εορτασμό της επετείου 200 χρόνων από την ιστορική Ναυμαχία της Σάμου (1824 -2024).

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο της υπερ-μικρής αφηγηματικής φόρμας (micro-fiction) μέσα από 3 διαδικτυακές συναντήσεις. Στο επόμενο διάστημα, θα εκδοθεί από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου ένα ψηφιακό βιβλίο, που θα διατεθεί ελεύθερα στο διαδίκτυο με επιλογή από τις ιστορίες μικρομυθοπλασίας που συνέγραψαν οι συμμετέχοντες με θεματικό άξονα την «Ελευθερία», εμπνευσμένοι από την Ναυμαχία της Σάμου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Φαρσάρη για την εθελοντική συνεργασία του στην οργάνωση του Εργαστηρίου και βεβαίως όσους/ες συμμετείχαν σε αυτό.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ