Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ενημερωτική συνάντηση με προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ενημερωτική συνάντηση με προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων

Ενημερωτική συνάντηση με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Ανατολικής Σάμου πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 20  Μαρτίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Δημάρχου κ. Πάρη Παπαγεωργίου, των Αντιδημάρχων Βαγγέλη Καρλοβασίτη, Βαγγέλη Καρβελά, Βασίλη Στεφανή και Δημήτρη Βογιατζή, των εντεταλμένων συμβούλων Μιχάλη Γεωργούδη, Δημήτρη Βλασιάδη και Ματούλας Θωμασούλη, του Γ.Γ. του Δήμου Δημήτρη Βασιλειά και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι πρόεδροι ενημερώθηκαν για σειρά ζητημάτων όπως οι διοικητικές διαδικασίες, η εγκύκλιος του ΥΠΕΣ που αφορά τη λειτουργία των συμβουλίων τους και τις αρμοδιότητές τους. Επίσης ενημερώθηκαν σχετικά με το χωροταξικό και την προετοιμασία τους για την διαδικασία, την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου, την χρήση της πάγιας προκαταβολής, πρωτοβουλίες και προγράμματα που είναι σε εξέλιξη, χρηματοδοτικές ευκαιρίες που θα προκύψουν για την χρηματοδότηση έργων στις περιοχές ευθύνης τους, ζητήματα καθημερινότητας καθώς και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ενημερωτική συνάντηση με προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων

Ο Δήμαρχος κ. Πάρης Παπαγεωργίου σημείωσε ότι η συνάντηση αυτή θα γίνεται τακτικά ενώ το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί ο ίδιος τις Κοινότητες προκειμένου να γίνει μια αναλυτική συζήτηση σε κάθε μία από αυτές. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αφορούν κυρίως στις ελλείψεις προσωπικού και δήλωσε ότι γίνεται μια συνεχής και συντονισμένη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από την πλευρά τους οι πρόεδροι έθεσαν σειρά ζητημάτων που αφορούν τις Κοινότητες με έμφαση σε ζητήματα καθημερινότητας αλλά και προγραμματισμού έργων.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ