Δήλωση Κων/νου Μουτζούρη για συμμετοχή του σε βίντεο που διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου στο 9ο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝ.Π.Ε.

Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που  παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση  η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και   διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:

Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου.  Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.

Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Κωνσταντίνος Μουτζούρης

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίμαχο video…

Τις δηλώσεις (καταγεγραμμένες σε βίντεο), του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη, κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.  κ. Στέφανου Κασσελάκη, καταδίκασε η Κυβέρνηση διά του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ