Γ.Ν. Σάμου: Πρόσληψη δύο υπαλλήλων σε κενές οργανικές θέσεις του Νοσοκομείου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Κοινή απόφαση των Δ.Σ. των φορέων υγείας με αφορμή τη σύσκεψη φορέων που κάλεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου

Oλοκληρώθηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης, με την ορκωμοσία τους στο γραφείο Διοίκησης, δύο (2) υπαλλήλων, σε κενές οργανικές θέσεις του Νοσοκομείου Σάμου, μετά την ανασύνταξη των πινάκων κατάταξης των διοριστέων της προκήρυξης 2Κ/2019 (τ. ΑΣΕΠ 7/2019, 8/2019 και 15/2019), σε συμμόρφωση με τις υπ’ αρ. 192/2022 και 193/2022 αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας και  δυνάμει του αρ. 78 Ν. 5027/2023.

Οι δυο (2) διοριστέοι,  ένας (1)  υπάλληλος  κλάδου  και ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού  και ένας (1)  υπάλληλος κλάδου ΤΕ  Διοικητικού- Λογιστικού και ειδικότητας ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, ανέλαβαν υπηρεσία και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Επιπλέον τις υπηρεσίες του προσφέρει ένας (1) επικουρικός ιατρός ειδικότητας Ορθοπεδικής Τραυματολογίας, ενισχύοντας το έργο των ιατρών της Ορθοπεδικής Κλινικής μας.

Η Διοικήτρια

Αφροδίτη Αγγέλη

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ