Γιάννης Μάρκου: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Σάμου»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου

Η Μεγάλη Πέμπτη, τέταρτη ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, είναι, σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία, αφιερωμένη στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν

Γιάννης Μάρκου: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Σάμου»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου, κ. Γιάννης Μάρκου.

Η ΔΕΕΠ Σάμου συγκέντρωσε είδη για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και της τοπικής οργάνωσης.

«Πάντα πίστευα ότι πρέπει να είμαστε ευαισθητοποιημένοι και να στηρίζουμε τις κοινωνικές δράσεις απ’ όπου και να προέρχονται και μάλιστα τις χειροκροτούμε».

«Η θητεία παρατείνεται, κανονικά ήταν να γίνουν εκλογές εσωκομματικές τον Μάη που μας πέρασε, λόγω της πανδημίας και επειδή θέλαμε να αποφύγουμε τον συνωστισμό και δεν μπορούσαν να διεξαχθούν, μετατέθηκαν για τον Σεπτέμβρη που και αυτό παίρνει παράταση τουλάχιστον για τον Μάιο. Απ’ ότι φαίνεται ούτε το συνέδριο θα γίνει και γενικά πολλά πράγματα δεν γίνονται».

Ο κ. Μάρκου όταν ρωτήθηκε για θέματα υποψηφιότητας νέων προέδρων για τη ΔΕΕΠ Σάμου, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής 2 άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το χρίσμα, ενώ δεν απέκλεισε μέχρι την ώρα των εκλογών να δηλώσουν και άλλοι υποψηφιότητα. Πλην όμως ο ίδιος θα είναι στο πλευρό εκάστου υποψηφίου.

Οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με πάνω από 15%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να σταθεί και ως αντιπολίτευση τόνισε ο κ. Μάρκου.

«Θεωρώ ότι και το μεταναστευτικό, που στην αρχή είχαμε έρθει σε μια σύγκρουση, σε μία αντίθεση, γιατί είμαστε δημοκρατικό κόμμα, θεωρώ ότι και αυτό παίρνει μία σειρά. Έχουμε πέσει και σε αριθμό και η μετεγκατάσταση με τον τελικό στόχο να πάμε στους 3.000 στην κλειστή δομή, νομίζω είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί αυτή την στιγμή και συμφωνούν όλοι, να φύγουν από το Βαθύ και να επέλθει η κανονικότητα. Φυσικά το πρόβλημα παραμένει».

Στο παρελθόν ο κ. Μάρκου είχε δηλώσει την παραίτησή του, όμως υπήρξαν οι απαραίτητες διαπιστεύσεις και η ΝΟΔΕ (ΔΕΕΠ), άλλαξε κατεύθυνση προς το καλύτερο.  Η συνεργασία με τον Βουλευτή Σάμου είναι άψογη και σε συνδυασμό με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου κ. Νίκου Στεφανή έχουν υπάρξει αναβαθμίσεις στο θέμα της υγείας στο Νοσοκομείο Σάμου.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ