Γιάννης Κατσούλης: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε τη Σάμο μπροστά, να πάμε ακόμα καλύτερα, από εκεί που βρισκόμαστε» (Ηχητικό)

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Γιάννης Κατσούλης: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε τη Σάμο μπροστά, να πάμε ακόμα καλύτερα, από εκεί που βρισκόμαστε» (Ηχητικό)

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τη «Νέα Δυναμική» του Αλκιβιάδη Στεφανή, ο μαιευτήρας κ. Ιωάννης Κατσούλης.

Την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε, στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, η κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Αναφορικά με το θέμα ο κ. Κατσούλης είπε: «Έδειξαν την απήχηση, που έχει ο συνδυασμός και ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ο αρχηγός κ. Στεφανής στον κόσμο, διότι ο κόσμος έχει καταλάβει ακριβώς για ποιον άνθρωπο μιλάμε, για το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του να κάνει, σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη των νησιών του Βορείου Αιγαίου και πιστεύω αρκετά αυθόρμητα πήγαν εκεί να ακούσουν αλλά και να συμμετέχουν σε μία πέραν κάθε αμφιβολίας πολύ επιτυχημένη συγκέντρωση του συνδυασμού».

Ως προς τη συμμετοχή του, με τον συνδυασμό του κ. Στεφανή, ο κ. Κατσούλης ανάφερε ότι προέκυψε μετά από πρόταση του επικεφαλής και «εφόσον πρόκειται για κάποιον άνθρωπο αυτού του διαμετρήματος, με το ιστορικό ποιότητας και εργασίας που έχει, αξίζει με έναν τέτοιον άνθρωπο να σταθείς μαζί για τον τόπο σου, γιατί βλέπεις ότι είναι αρκετά πιθανό με έναν τέτοιον άνθρωπο να πάει μπροστά το νησί μας».

Για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο κ. Κατσούλης τόνισε ότι έχει επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω μεταναστευτικού, το οποίο είναι σε εξέλιξη αλλά και σε έξαρση τελευταία αλλά και επιβάρυνση λόγω της νευραλγικής θέσης που βρίσκεται, λόγω της γειτνίασης με την Τουρκία. Επίσης, η νησιωτικότητα, αποτελεί ένα θέμα σημαντικό με αντιξοότητες.

Γιάννης Κατσούλης: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε τη Σάμο μπροστά, να πάμε ακόμα καλύτερα, από εκεί που βρισκόμαστε» (Ηχητικό)

«Σε αυτή τη μεριά, όλοι, θα πρέπει να αντιπράξουμε τα οφέλη. Τα οφέλη τα οποία μπορεί η περιφέρειά μας να βγάλει προς τα έξω, τα πλεονεκτήματά της, για ποιο λόγο θα μπορούσε η δικιά μας περιφέρεια, δεν θα πω κορωνίδα σε όλη την Ελλάδα, αλλά σίγουρα ισάξια με τις περιφέρειες οι οποίες διαπρέπουν».

Ο κ. Κατσούλης τόνισε ότι η Περιφέρεια Β.Αιγαίου, μπορεί να διαπρέψει στον τουρισμό, σε καινοτομίες αλλά και με άλλα έργα τα οποία θα δείξουν ότι, «το να ζεις σε αυτή την περιοχή δεν είναι μειονέκτημα, αλλά είναι κάτι που θα μπορούσες να το επιλέξεις στη ζωή σου ακόμα και αν δεν ήσουν ντόπιος κάτοικος».

Για τη Σάμο, Ικαρία, Φούρνοι, αυτό που έχει αποκομίσει ο κ. Κατσούλης, από τον επικεφαλής κ. Στεφανή, είναι ότι τα νησιά αντιμετωπίζονται σαν παιδιά μιας οικογένειας, ισότιμα, το οποίο είναι και δέσμευση του κ. Στεφανή, μαζί με την πολλή δουλειά. Για τα θέματα υγείας, ο κ. Κατσούλης είπε ότι η Περιφέρεια μπορεί να λύσει και να κάνει πολλά πράγματα για τις υποδομές υγείας και κίνητρα ώστε να έρθουν γιατροί στα νησιά, αύξηση της πρόληψης και αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.

«Να δείξουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και στις δυνάμεις μας. Την εμπιστοσύνη που έχω λάβει εγώ τόσα χρόνια σε δύσκολα θέματα, που έχουν οι άνθρωποι, την έχω εκτιμήσει και μπορώ να την προτάξω σαν ένα χαρακτηριστικό μου.

Ο κόσμος μπορεί να εμπιστευτεί όλο τον συνδυασμό μας, είναι άνθρωποι αξιόλογοι, που έχουν εμπειρία και κυρίως να εμπιστευτεί τον ίδιο τον στρατηγό, για τον επόμενο Περιφερειάρχη. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε τη Σάμο μπροστά, να πάμε ακόμα καλύτερα, από εκεί που βρισκόμαστε, χωρίς παράπλευρα, χωρίς άλλα πράγματα, τα οποία δεν έχουν καμία θέση, στην καθημερινότητά μας. Ένα πράγμα μας ενδιαφέρει, πως θα βοηθήσουμε τον τόπο μας, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ