Βασιλική Ευστρατίου: «Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας σπουδαίο ξανά!!!»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Βασιλική Ευστρατίου: «Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας σπουδαίο ξανά!!!»

Αποτελεί πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα να είμαι υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Σάμου. Ευχαριστώ όσους με επέλεξαν για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Την μεγαλύτερη ευθύνη όμως την αισθάνομαι απέναντι σε όλες κ όλους εσάς.

Η ανιδιοτελής προσφορά μου στον συνάνθρωπο και την τοπική κοινωνία μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα ήταν μια συνειδητή επιλογή την οποία και υπηρετώ με ευσυνειδησία, αυταπάρνηση και συνέπεια μέχρι και σήμερα.

Με τις ίδιες αρχές και αξίες με τις οποίες πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια που σας γνωρίζω και με γνωρίζετε, σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να σταθώ δίπλα σας.

Είμαι πεπεισμένη ότι το όραμα μου για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε είναι κοινό, ενωμένοι όμως μπορούμε σίγουρα να πετύχουμε πολλά περισσότερα.

Στο ξεκίνημα αυτού του καινούργιου εγχειρήματος μπορώ να εισφέρω νέες ιδέες, αντιλήψεις, εξωστρέφεια, αποφασιστικότητα και διεκδικήσεις. Η ΥΓΕΙΑ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ, Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ αποτελούν τις προτεραιότητες μου και όλες μου οι δυνάμεις διατίθενται για τον σκοπό αυτό.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας σπουδαίο ξανά!!!

Βασιλική Ευστρατίου

Υποψήφια βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Σάμου

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ