Αποχωρεί με δική του επιθυμία ο Μαιευτήρας –Γυναικολόγος, Ιωάννης Κατσούλης από το Νοσοκομείο Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Αποχωρεί με δική του επιθυμία ο Μαιευτήρας –Γυναικολόγος, Ιωάννης Κατσούλης από το Νοσοκομείο Σάμου

Αποχωρεί μετά από οχτώ χρόνια υπηρεσίας στο ΕΣΥ και με δική του επιθυμία ο Μαιευτήρας –Γυναικολόγος, Ιωάννης Κατσούλης. Οι λόγοι αποχώρησής του, όπως ο ίδιος μου εξήγησε, ήταν πάνω από την επιθυμία του να παραμείνει στο ΕΣΥ.

Ο ιατρός Ιωάννης Κατσούλης όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε στο Νοσοκομείο μας, κέρδισε τη συμπάθεια των συναδέλφων και όλου του προσωπικού του Νοσοκομείου και φυσικά όλων των ασθενών που χρειάστηκαν τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Οι εκατοντάδες τοκετοί, οι χειρουργικές επεμβάσεις καθώς και οι τοκετοί σε γυναίκες θετικές στο Covid-19, που πραγματοποίησε όσα χρόνια υπηρέτησε στο Νοσοκομείο μας, είναι ένα ακόμη διαβατήριο για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Η απόφασή του αυτή να αποχωρήσει, λυπεί εμένα προσωπικά, που είχα τη τύχη ως Διοικητής να συνεργαστώ μαζί του, αλλά πιο πολύ λυπεί όλους όσους εργάζονται στο Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα αλλά και όλη τη Σαμιακή Κοινωνία.

Ευχόμαστε στον Ιωάννη Κατσούλη να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλες τις γυναίκες, που θα χρειαστούν την επιστημονική του κατάρτιση.

Ο Διοικητής

Νικόλαος Α. Στεφανής

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ