Απαγόρευση κυκλοφορίας – στάσης και στάθμευσης οχημάτων λόγω της παρέλασης 25ης Μαρτίου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Σάμο

Η Λιμενική Αρχή Σάμου γνωστοποιεί ότι την 25-03-2024 ημέρα Δευτέρα, θα απαγορεύεται η στάση-στάθμευση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από ώρες 06:00 έως 13:00 από το ύψος του ΚΤΕΛ (‘ΓΕΦΥΡΑΚΙ’) έως και το ύψος του ΠΑΛΑΙΟΥ ΛΙΜΕΝΑ, λόγω της παρελάσεως στο πλαίσιο εορτασμού της ‘’Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821’’.

Επιπρόσθετα την 25-03-2024 από ώρα 11:00 έως πέρας παρελάσεως και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση των εκδηλώσεων χρόνο, η κυκλοφορία κάθε τροχοφόρου οχήματος εντός τμήματος της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Σάμου επί της παραλιακής οδού Θεμ. Σοφούλη θα εκτρέπεται από το ύψος της εξόδου του παλαιού επιβατικού λιμένα Σάμου έως τον κόμβο ‘’Γεφυράκι’’ (ύψος οδού Ι.Λεκάτη) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί κατά το αναφερόμενο διάστημα να αποφύγουν την χρήση/ διέλευση της παραλιακής οδού προς αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ