Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Σταμάτης Μαλέλης

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης

Με ανακοίνωσή του, που έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου, ο μέχρι πρόσφατα υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Σταμάτης Μαλέλης, γνωστοποίησε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του. Παρακάτω οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφασή του.

«Το Βόρειο Αιγαίο, η πατρίδα μου, ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Η διάθεσή μου για προσφορά σε αυτήν, είναι αταλάντευτη.

Ωστόσο, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τις πυκνές πολιτικές εξελίξεις δεν μου επέτρεψαν να δώσω, όπως άρμοζε ,τη «μάχη» για την Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.

Επιθυμία μου ήταν να αφοσιωθώ εξολοκλήρου στην πατρίδα μου και τους ανθρώπους της, κάτι που δυστυχώς, δεν ήταν εφικτό αυτή την περίοδο.

Η επαφή μου, όλο αυτό το διάστημα, με τους συμπολίτες μου σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με «έδεσε» ακόμα περισσότερο μαζί τους, με τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους.

Θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα σας!»

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ