Ανδρική ένδυση το καλοκαίρι

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Ανδρική ένδυση το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του έρχεται η ευκαιρία να αναδείξετε το στυλ σας. Είτε ψάχνετε για casual ρούχα είτε για κάτι πιο επίσημο, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα καλοκαιρινά ρούχα για άνδρες.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αξιολογήσετε τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας. Ταξιδεύετε συχνά; Είστε πάντα εν κινήσει; Έχετε χρόνο να ετοιμαστείτε το πρωί; Αν ναι, τότε ίσως ένα πιο casual στυλ να σας ταιριάζει καλύτερα. Αν όχι, τότε ίσως κάτι πιο επίσημο να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε τα κατάλληλα υφάσματα για την γκαρνταρόμπα σας. Το βαμβάκι είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή είναι ελαφρύ και αναπνέει, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τον πιο ζεστό καιρό. Το λινό είναι ένα άλλο καλό ύφασμα επειδή έχει μια δροσερή εμφάνιση που ταιριάζει καλά με τζιν σορτς ή χακί αλλά τσαλακώνεται εύκολα.

 

Όταν αναζητάτε επιλογές για καλοκαιρινά ρούχα, να θυμάστε ότι τα ανοιχτόχρωμα χρώματα είναι συνήθως καλύτερα από τα σκούρα, επειδή αφήνουν το φως του ήλιου να τα διαπεράσει πιο εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι τα σκούρα χρώματα μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ζεστοί από το συνηθισμένο ενώ τα φοράτε σε συνθήκες ζεστού καιρού λόγω της παγιδευμένης θερμότητας στο εσωτερικό τους από την απορρόφηση του ηλιακού φωτός από πιο σκούρα χρώματα όπως το μαύρο ή το ναυτικό μπλε.

Τα ανδρικά καλοκαιρινά ρούχα έχουν να κάνουν με την άνεση. Θέλετε να μπορείτε να κινείστε και να αισθάνεστε δροσεροί ταυτόχρονα. Ακολουθούν ορισμένες συστάσεις σχετικά με τα ποιο χρήσιμα ρούχα και αξεσουάρ που θα χρειαστείτε.

Πουκάμισα

Τα πουκάμισα δεν χρειάζεται να είναι βαρετά. Μπορείτε να τα φορέσετε σε πολλά διαφορετικά στυλ και υλικά. Με ένα λευκό πουκάμισο, μπορείτε να το φορέσετε κάτω από το κοστούμι σας ή με ένα σακάκι κοστούμι. Αν θέλετε κάτι πιο μοντέρνο, δοκιμάστε ένα πουκάμισο με κουμπιά ή ακόμα και ένα πουκάμισο πόλο.

Παντελόνι

Τα παντελόνια chino είναι υπέροχα για το καλοκαίρι επειδή είναι πολύ άνετα και συνδυάζονται εύκολα με άλλα αντικείμενα, όπως πουκάμισα, σορτς και σακάκια. Τα Chinos κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του μπλε τζιν, το οποίο είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες που κάνει ζέστη έξω.

Παπούτσια

Η άνεση είναι πολύ σημαντική όταν επιλέγετε παπούτσια. Θέλετε κάτι που να εφαρμόζει καλά και να αισθάνεστε καλά στα πόδια σας. Κοιτάξτε πώς εφαρμόζουν στο κατάστημα, αλλά κοιτάξτε τα και αφού τα φορέσετε λίγο. Αν έχετε προβλήματα με τα πόδια ή τα πόδια σας, δοκιμάστε Hogan ανδρικά https://www.classico.gr/el-GR/sneakers/r=100020633800 ή παπούτσια Ugg https://www.classico.gr/el-GR/ugg-australia/r=200000010900  και βρείτε το σχέδιο που να σας ταιριάζει άνετα χωρίς να σας προκαλεί πόνο ή δυσφορία. Δεν πρέπει ποτέ να φοράτε παπούτσια που είναι πολύ στενά ή άβολα, γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στα πόδια στην πορεία!

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ, και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ετοιμάσετε την γκαρνταρόμπα σας για τους επόμενους μήνες.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ