Ανακαίνιση κτιριακών υποδομών Γ.Ν. Σάμου και Γ.Ν.-Κ.Υ. Ικαρίας

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Ανακαίνιση κτιριακών υποδομών Γ.Ν. Σάμου και Γ.Ν.-Κ.Υ. Ικαρίας

Ως κοινή διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» και Γενικού Νοσοκομείου –Κέντρου Υγείας Ικαρίας, ενημερώνουμε για την έναρξη εργασιών επισκευής και ανακαίνισης των κτιριακών υποδομών του Γ.Ν. Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» και την επικείμενη έναρξη του Γ.Ν.-Κ.Υ Ικαρίας.

Η χρηματοδότηση μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Next Generation EU στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας προϋπολογίζεται στο ύψος των 1.470.323,08 ευρώ.

Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας, την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Βουλευτή και καθηγητή κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, που για ακόμη μια φορά με τη συνεργασία της διοικήσεως συνέβαλε τα μέγιστα για την έναρξη των δύο νοσοκομείων του Νομού στο πρόγραμμα «Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός των νοσοκομείων στην Ελλάδα».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ