Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου: Συνάντηση με βουλευτή Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου: Συνάντηση με βουλευτή Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη

Τη Δευτέρα 11/03/2024, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Βουλευτή Νομού Σάμου κ. ΣΤΕΦΑΝΑΔΗ Χριστόδουλο, στο Βαθύ Σάμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρατέθηκαν και συζητήθηκαν τα υφιστάμενα υπηρεσιακά ζητήματα, που απασχολούν τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με κυριότερο εξ αυτών την σοβαρότατη έλλειψη μόνιμου αστυνομικού προσωπικού, η οποία ξεπερνάει το 40% από τις προβλεπόμενες οργανικές θέσεις.

Τονίστηκε στον κ. Βουλευτή, ότι το μείζον αυτό ζήτημα, σε συνδυασμό με την επερχόμενη τουριστική περίοδο στο Νομό μας, καθιστούν απολύτως αναγκαία την άμεση και ουσιαστική ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με αστυνομικό προσωπικό. Τέλος, εκφράστηκε και η δυσαρέσκειά μας, για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, περί υπερπληρότητας αστυνομικού προσωπικού στον Νομό μας, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, όπως εξηγήσαμε και σε σχετικό έγγραφό μας.

Ο κ. Βουλευτής εισάκουσε τα ζητήματα που του παραθέσαμε, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεση του να προβεί σε όλες τις από μέρους του απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να επιλυθούν ή να εξομαλυνθούν τα υφιστάμενα προβλήματα στη Διεύθυνσή μας.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ