Έναρξη μαθημάτων παιδικής και νεανικής χορωδίας της Ι. Μητροπόλεως “ΕυΩΔΗα ¨ στο Καρλόβασι

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Έναρξη μαθημάτων παιδικής και νεανικής χορωδίας της Ι. Μητροπόλεως “ΕυΩΔΗα ¨ στο Καρλόβασι

Τις πύλες της στα παιδιά και τους νέους ανοίγει φέτος και στην πόλη του Καρλοβάσου η  Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας, προσκαλώντας όσους μαθητές – Δημοτικού (Ε’ & ΣΤ΄ τάξης), Γυμνασίου και Λυκείου – επιθυμούν να γίνουν μέλη της.

Με την πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ευσεβίου, η Ιερά Μητρόπολη Σάμου ξεκινά μία νέα προσπάθεια για τη δημιουργία της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας, συνεχίζοντας την ήδη επιτυχημένη συμμετοχή και την ενεργή παρουσία της στο χώρο της μουσικής  εκπαίδευσης  και στα τοπικά  μουσικά και εθιμικά  δρώμενα της Σάμου, με την Παιδική & Νεανική Χορωδία «ΕυΩΔΗα».

Σκοπός  της  είναι  η ανίχνευση, η αξιοποίηση και η προώθηση των παιδιών και των νέων που διαθέτουν κλίση και ιδιαίτερα χαρίσματα στη μουσική, στοχεύοντας να παρέχει χορωδιακή αγωγή και μουσική καλλιέργεια.

Η Χορωδία της Ι. Μ. Σάμου, πρόκειται να δώσει τον ιδιαίτερο τόνο της στις θρησκευτικές, εθνικές, κοινωνικές, φιλανθρωπικές καθώς και σε άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με τα μέλη της να απολαμβάνουν τις εβδομαδιαίες τους πρόβες και την ενασχόλησή τους με τη μουσική και το χορωδιακό τραγούδι, προβάλλοντας κάθε είδους ποιοτικής μουσικής στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Τα μαθήματα Χορωδιακού Τραγουδιού προσφέρονται δωρεάν.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη  15/11/2023 και θα πραγματοποιούνται  κάθε  Δευτέρα 15:30-17:00,  στην αίθουσα του νέου Εκκλησιαστικού Πνευματικού Κέντρου «Αγάπη» στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου, (πρώην Βιβλιοπωλείο) της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου & Ικαρίας.

Πληροφορίες και εγγραφές: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-13:00, στο τηλέφωνο 2273087656.

email: imsamou.evodia@gmail.com

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ