Ζητούν την παραίτηση του Αντώνη Σίμου επιλαχόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Σάμου

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Με αφορμή την ανεξέλεγκτη πορεία που έχει πάρει ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού μας και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Σάμου κ. Αντώνης Σίμος, (με την εκπροσώπηση των 1468 πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 18ης Απριλίου του 2014) έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Παραπέμπουμε τους πολίτες στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού, (http://akisamou.blogspot.com/2016/11/blog-post_11.html) στο Ιδεολογικό και Οργανωτικό Πλαίσιο της Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Σάμου και στην Παράγραφο 4 & 5 όπου συγκεκριμένα αναφέρει:

4.   Η ΑΚΙΣ δεν έχει καμία κομματική και οικονομική εξάρτηση. Σέβεται τα κόμματα ως φορείς παραγωγής ιδεών και πολιτικής, αλλά διαφωνεί με τη λειτουργία αυτών ως μηχανισμών εξυπηρέτησης πελατειακών σχέσεων και εύνοιας ημετέρων. Την ΑΚΙΣ στηρίζουν οι Σαμιώτες πολίτες, έξω από προσωπικά, οικονομικά και κομματικά συμφέροντα.

5.   Τα μέλη της ΑΚΙΣ είναι ελεύθερα να έχουν την πολιτική τους ιδεολογία και τις τυχόν κομματικές τους προτιμήσεις. Δεν συνάδει όμως με τις αρχές του συνδυασμού τα μέλη της να συμμετέχουν σε δραστηριότητες κομμάτων και οργανώσεων που προβαίνουν σε ενέργειες αντεθνικού χαρακτήρα. Επίσης, δεν επιτρέπεται να μεταφέρουν την οποιαδήποτε πολιτική τους ιδεολογία εντός της ΑΚΙΣ.

Εμείς ως εκλεγμένοι επιλαχόντες δημοτικοί σύμβουλοι της Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Σάμου παραμένουμε πιστοί στη Διακήρυξη Αρχών της Α.ΚΙ.Π.Σ. της διόδου έκφρασης των πολιτών που ζητούν να πάρουν την τύχη της όμορφης Σάμου στα χέρια τους και να απομακρύνουν μία για πάντα όλους τους επίδοξους σφετεριστές της εξουσίας, που τους υποστηρίζει το γνωστό κομματικό και οικονομικό κατεστημένο.

Ο κ. Σίμος στις υπηρεσίες που προσέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου, λειτούργησε ως μονοπρόσωπος οργανισμός την Α.ΚΙ.Π.Σάμου, αφού δυστυχώς ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά 9αυτά τα τέσσερα (4) χρόνια) δεν ζήτησε την άποψη και την εντολή των συνυποψηφίων του.

Εκμεταλλευόμενος την ανοχή μας, λίγο πριν την εκπνοή της δημοτικής του θητείας, αλλά και λίγο πριν την διενέργεια Εθνικών εκλογών χρησιμοποιεί την Κίνησή μας ως κομματικό σκαλοπάτι των φιλοδοξιών του.

Επειδή λοιπόν ο επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Αντώνης Σίμος όλοι γνωρίζουν ότι συμμετείχε στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, αποκτώντας κομματική ταυτότητα εγγραφόμενος ως μέλος του κόμματος και ταυτόχρονα η αντιπολιτευτική του τακτική στα δημοτικά συμβούλια (αλλά και αλλού) έγινε εφάμιλλη των κομματικών του πεποιθήσεων, ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ να παραδώσει την έδρα του συνδυασμού Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Σάμου.

Επιλαχόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Σάμου

Βέττας Ιωάννης (2ος επιλαχών)

Ζαχαράκης Κυριάκος (3ος επιλαχών)

Γαρυφάλλου Γιώργος (5ος επιλαχών)

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ»

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ»

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 16η Συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου που θα γίνει την  30  Οκτωβρίου  2020, ημέρα Παρασκευή  με ώρα έναρξης 18:00 

Περισσότερα »
Συνάντηση Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Συνάντηση Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, πραγματοποίησε, σήμερα, από κοινού με τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη, συνάντηση με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας

Περισσότερα »