Ζητάνε από αστυνομικούς να πληρώσουν από την τσέπη τους τα έξοδα από την μεταγωγή!!!

Σε συνέχεια του υπ’αριθμ. 800/7/12 από 24/04/2018 σχετικού εγγράφου μας, επανερχόμαστε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης, η οποία προκειμένου να καλύψει την δική της ανεπάρκεια και την παντελή έλλειψη οργάνωσης, κατέληξε στο να πληρώσουν τα «σπασμένα» είκοσι (20) αστυνομικοί, οι οποίοι συμμετείχαν σε δύο διαταχθείσες μεταγωγές αλλοδαπών κρατουμένων με αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού, από την Σάμο στην Σαλαμίνα τον Σεπτέμβρη του 2014!

Καλούμε την ηγεσία μας, να μας απαντήσει επιτέλους στα επανειλημμένα έγγραφά μας, με τα οποία της ζητάμε να εντοπίσει τον υπεύθυνο αυτού του παραλογισμού και να πράξει τα δέοντα από την πλευρά της. Εμείς δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση οι συνάδελφοί μας, οι οποίοι ταξίδευαν πέραν των 20 ωρών και έχοντας υποστεί σωματική και ψυχολογική ταλαιπωρία, να πληρώσουν τα εισιτήρια της επιστροφής τους από τις εν λόγω  μεταγωγές από την τσέπη τους!!!

Αυτές οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν και για τον λόγο αυτό θα απευθυνθούμε στην δικαιοσύνη για να βρούμε το δίκιο μας, μιας και τα τελευταία τέσσερα χρόνια παλεύουμε αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με άλλον τρόπο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ                                       ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »