Υπό παραίτηση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Βέττας και Γιάννης Αρχοντούλης. Δεν έλαβαν πειστικές απαντήσεις από τον Υπουργό Μηταράκη

Υπό παραίτηση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Βέττας και Γιάννης Αρχοντούλης. Δεν έλαβαν πειστικές απαντήσεις από τον Υπουργό Μηταράκη

Κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου με την παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη παίρνοντας το λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας, της Δημοτικής Παράταξης «Όλοι μαζί για τη Σάμο», αναλύοντας τα όσα μέχρι τώρα έχει δηλώσει η σημερινή Κυβέρνηση για την επίλυση του μεταναστευτικού – προσφυγικού προβλήματος, είπε ότι τίποτα δεν έχει γίνει. «Μόνο λόγια και υποσχέσεις», όπως χαρακτηριστικά είπε. «Αναγκαζόμαστε εμείς οι κτηνοτρόφοι να πηγαίνουμε στη Χίο, να σφάξουμε τα ζώα μας, αντί εκεί που εσείς θέλετε να φτιάξετε το νέο ΚΥΤ. Ζητάω συγγνώμη από τους συνδημότες που μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και παραιτούμαι από Δημοτικός Σύμβουλος, γιατί θεωρώ ότι εμπαίζομαι. Στο είχα πει Δήμαρχε ότι θα το κάνω, απευθυνόμενος στον κ. Γιώργο Στάντζο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημοτικός Σύμβουλος της ίδιας παράταξης κ. Γιάννης Αρχοντούλης, ο οποίος έθεσε κάποιες ερωτήσεις στον Υπουργό (ειδικά για το χρονοδιάγραμμα αποσυμφόρησης) και ανέφερε ότι αν δεν πάρει απαντήσεις, τότε και ο ίδιος θα παραιτηθεί.

Στη δευτερολογία του ο Υπουργός απάντησε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν (άλλες ναι, άλλες όχι), ενώ με τη λήξη της συνεδρίασης και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι παραιτήσεις των δύο Δημοτικών συμβούλων θα υποβληθούν σε δύο μέρες στον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο.

VKDMarketMegalo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα