«Χριστουγεννιάτικο χωριό» στο κλειστό γυμναστήριο των Γυμνασίων πόλεως Σάμου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/11) σε αίθουσα του Δημαρχείου Σάμου, εκεί όπου με τo συντονισμό του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων κ. Δημήτρη Βογιατζή συζητήθηκε το θέμα της παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου των Γυμνασίων πόλεως Σάμου σε ιδιωτική εταιρεία, ώστε να πραγματοποιηθούν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τις 15/12/2018 έως 07/01/2019.

Παρόντες στη σύσκεψη εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων ΑΣΣ Αναγέννηση, ΠΜΑΣ Κούρος και ΑΕΣΣ Αθλέων, ο Διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σάμου κ. Γιώργος Καραγιαννίδης, ο κ. Ηλίας Γιαννουλόπουλος (αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου) και ο κ. Μιχάλης Μητσός (πρόεδρος του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου), καθώς και εκπρόσωποι της ιδιωτικής εταιρείας.

Ο κ. Καραγγιανίδης αναφερόμενος στην πορεία των έργων του κλειστού γυμναστηρίου είπε ότι το έργο θα παραληφθεί αύριο και μετά θα δοθεί προς χρήση στα Γυμνάσια, υπογράφοντας τα σχετικά έγγραφα οι δύο Διευθύντριες των Γυμνασίων. Τελικά όπως προέκυψε μέσα από τη συζήτηση η εταιρεία εδώ και πολλές μέρες υπέβαλε αίτημα στο Δήμο Σάμο για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, κάτι που δεν γνώριζαν ορισμένα άτομα του Δήμου, ώστε ν’ ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου.

Οι εκπρόσωποι της ιδιωτικής εταιρείας εξήγησαν τις δράσεις που θα γίνουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και έπειτα από γόνιμη συζήτηση (και προς τιμήν τους), οι αθλητικοί σύλλογοι δήλωσαν ότι θα κάνουν ακόμα λίγες ημέρες υπομονή, αλλά το παράπονό τους είναι ότι δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα από τους αρμόδιους φορείς, ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να ενημερώσουν τους γονείς των μικρών παιδιών που αθλούνται στις ακαδημίες τους.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό, που σε λίγες μέρες θα γίνει γνωστή η ονομασία του, θα λειτουργήσει στο κλειστό γυμναστήριο από 15/12/2018 έως περίπου 07/01/2019, θα υπάρχουν διάφορα περίπτερα με θέμα τα Χριστούγεννα και πολλές δράσεις, ενώ η είσοδος των 5 ευρώ που θα είναι ως γενική είσοδος, θα περιλαμβάνει εκπτώσεις σε καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου και του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου.

Σύμφωνα με την παραπάνω εξέλιξη οι ακαδημίες των αθλητικών συλλόγων αναμένεται να εισέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο με την έναρξη των σχολείων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »