Χρήστος Χατζηχριστοδούλου: «Τα τελευταία χρόνια στο Βαθύ ζούμε σε τραγικές καταστάσεις, έχει υποβαθμιστεί όλη η πόλη»

Χρήστος Χατζηχριστοδούλου: «Τα τελευταία χρόνια στο Βαθύ ζούμε σε τραγικές καταστάσεις, έχει υποβαθμιστεί όλη η πόλη»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

Μείζον θέμα ο βιολογικός καθαρισμός της πόλης της Σάμου, με το ΔΣ να προσπαθεί να βρει την καλύτερη λύση για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

«Είναι μια απορία γιατί κάποια έργα θα συνεχιστούν και θα μπουν στο επόμενο πρόγραμμα, είτε λέγεται ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ή ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ και γιατί δεν θα μπει ο αγωγός και αυτό που μας καίει όλους και να φτιαχτεί η πόλη μας και ο βιολογικός μετά από τόσα χρόνια. Δυστυχώς στη συνάντηση που έγινε με τους επικεφαλείς των Δημοτικών Συνδυασμών μαζί με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, όπως έμαθα, δεν τέλειωσε ποτέ. Προσπάθησαν να πουν κάτι, μετά κάτι συνέβη και ο Δήμαρχος έφυγε.

Όπως έχω ακούσει κρύβεται το να αλλάξουμε γνώμη και να πούμε ναι, να ξανασκαφτεί η πόλη. Νομίζω αυτά είναι απαράδεκτα την εποχή μας, όταν υπάρχει νέα τεχνολογία, όταν υπάρχουν τρόποι το να φτιαχτεί με μεγάλο κόστος, αλλά όχι να ξανασκαφτεί η πόλη. Εδώ τώρα η ΔΕΔΔΗΕ σκάβει αυτές τις ημέρες ένα δρομάκι και είναι θέμα».

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου για τον αγωγό προτιμά τη λύση των μικρών τομών και παρεμβάσεων.

«Είχε γίνει μια ημερίδα στο Βαθύ από τεχνική εταιρεία και μας είχε εξηγήσει και είχαμε δει ακριβώς πως γίνονται αυτά τα έργα στο εξωτερικό και είναι μια λύση η οποία είναι πάρα πολύ καλή και δίνει εγγύηση τριάντα ετών. Οπότε όταν παίρνεις αυτή την εγγύηση από Γερμανική εταιρία που κάνει έργα σε όλη την Ευρώπη και παντού, νομίζω αυτή είναι η λύση».

«Τα τελευταία χρόνια στο Βαθύ ζούμε σε τραγικές καταστάσεις, έχει υποβαθμιστεί όλη η πόλη, έχουμε τόσα προβλήματα, έχουμε το μεταναστευτικό, έχουμε όλα αυτά τα έργα που γίνονταν τόσα χρόνια, ε δε νομίζω ότι μπορούμε να ξαναβάλουμε για άλλα 2-3 χρόνια να γίνει αυτό το πράγμα (σκαψίματα στην πόλη), δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε».

Ως προς το θέμα του νέου ΚΥΤ και της επίταξης ή μίσθωσης των γύρω περιοχών δεν υπάρχει ενημέρωση από το κράτος , ούτε από την δημοτική αρχή.

Armodios Banner

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Χριστιάνα Καλογήρου: «Ναι στην κλειστή ελεγχόμενη δομή»

Χριστιάνα Καλογήρου: «Ναι στην κλειστή ελεγχόμενη δομή»

«Η δημιουργία κλειστής, ελεγχόμενης δομής είναι η λύση στο ακραίας συνθετότητας μεταναστευτικό ζήτημα» αναφέρει σε ανάρτησή της η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου.

Περισσότερα »
Με ποδηλατικό αγώνα και ηλεκτρικό ποδήλατο συνεχίσθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην πόλη της Σάμου

Με ποδηλατικό αγώνα και ηλεκτρικό ποδήλατο συνεχίσθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην πόλη της Σάμου

Με επιτυχία συνεχίσθηκε η 4η ημέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στον Δήμο Ανατολικής Σάμου και συγκεκριμένα στην πόλη της Σάμου. Παράλληλη εκδήλωση για τον Δήμο

Περισσότερα »