Χρήστος Χατζηχριστοδούλου: Έτοιμοι για μια νέα αρχή με «Ανατροπή»

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Την κεντρική του ομιλία πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο “Σάμος” ο συνδυασμός “Ανατροπή”, την Τετάρτη, 22 Μαΐου, με ομιλητή τον επικεφαλής, υποψήφιο δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» και στα πολιτικά δρώμενα του τόπου το 2014, με συνεχής πορεία ως αντιπολίτευση. Το κύριο μέλημα όλα τα χρόνια ήταν η συνεχής επαφή με την τοπική κοινωνία, γνωρίζοντας τον κόσμο και το νησί. Κύριο μέλημα να μην ερημωθούν τα χωριά καθώς ήδη βρίσκονται στο 50% του πληθυσμού τους.

Η καθημερινότητα το δημότη, είναι μελετημένη και υπάρχει στο πρόγραμμα του συνδυασμού, πρόγραμμα πλήρες, διαμορφωμένο εδώ και καιρό, έχοντας την γνώση και την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου, στη συνέχεια παρουσίασε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού στους διάφορους τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επισήμανε ότι η “Ανατροπή” είναι έτοιμη για την νέα αρχή , με κύριο μέλημα της παράταξης το πρόγραμμά της και η επόμενη μέρα των εκλογών για να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

00Anatropi01

Δεσμεύσεις του συνδυασμού ως προς την ορθή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, δεσμεύσεις για το ρόλο των προέδρων των κοινοτήτων και των τοπικών συμβουλίων, για την ενημέρωση των πολιτών – συμμετοχή – διαφάνεια , πρόγραμμα προστασίας αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων .

Το βασικό αγαθό, το νερό για όλους, το πόσιμο νερό ως πρωταρχική ανάγκη όλων των κατοίκων και ως βασική προτεραιότητα στη διοίκησή τους. Λειτουργία των μονάδων επεξεργασίας λυμάτων, δεσμεύσεις για κατάρτιση της νέας γενιάς για να την κρατήσουν ενεργή στο νησί .

Οι δεσμεύσεις για την αναβάθμιση της παιδείας του τόπου ,για την αναβάθμιση του αθλητισμού στο Δήμο αλλά και δεσμεύσεις για το Βαθύ και το Άνω Βαθύ. Στόχος βέβαια και το θέμα του μεταναστευτικού-προσφυγικού, ενίσχυση της οικογένειας και ΑΜΕΑ και ενίσχυση του πρωτογενή τομέα.

Το τρίπτυχο ενημέρωση, συμμετοχή, διαφάνεια στοιχειοθετεί τις βασικές αρχές της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή”.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ν. Μηταράκης: «Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα των χωρών μας, των πολιτών μας και των νόμιμων κατοίκων μας»

Επιστολές Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου προς την Ευρωπαία Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων και τον Εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

Η απώλεια ζωών θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί από τις τουρκικές αρχές εάν είχαν επέμβει όταν η λέμβος των μεταναστών ζήτησε βοήθεια εντός των τουρκικών

Περισσότερα »
Συνάντηση του Δημάρχου κ. Στάντζου με την Επιτροπή Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης για την αποκατάσταση και αποζημίωση των σεισμοπλήκτων

Συνάντηση του Δημάρχου κ. Στάντζου με την Επιτροπή Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης για την αποκατάσταση και αποζημίωση των σεισμοπλήκτων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου μεταξύ του Δημάρχου, κ. Γεώργιου Στάντζου και μελών της Επιτροπής Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης για την αποκατάσταση και αποζημίωση

Περισσότερα »