Χρήστος Σπανός (Dodekanisos Seaways): Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, ώστε να είμαστε μόνιμα κοντά σας

Χρήστος Σπανός (Dodekanisos Seaways): Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, ώστε να είμαστε μόνιμα κοντά σας

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Χρήστος Σπανός,  πρόεδρος της ναυτιλιακής εταιρείας Dodekanisos Seaways.

«Εμείς θέλαμε και η Περιφέρεια και οι Δήμοι το κοντρόλ που έχουμε κάνει κάτω στα Δωδεκάνησα να το εφαρμόσουμε  και στη Σάμο. Είμαστε πάρα πολύ πιστοί σε αυτό, πιστεύουμε στις δυνατότητες τις αναπτυξιακές που δίνουμε στον τόπο αυτό και φέτος ξεκινήσαμε νωρίτερα. Η όλη μας προσπάθεια είναι να αφήσουμε ένα καράβι στη Σάμο της ποιότητας των δικών μας, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν όπως πηγαίνουν από τη Ρόδο και στα άλλα νησιά όλο το χρόνο και οι επισκέπτες και οι μόνιμοι κάτοικοι.

Έτσι έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία, πολύ καλή ανταπόκριση. Η κα Καλογήρου βοηθά τα μέγιστα και ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας το βλέπουν πάρα πολύ ζεστά το θέμα αυτό και νομίζω ότι σύντομα θα μπορέσουμε  να πετύχουμε να έχει η Σάμος και τα γύρω νησιά ένα δικό τους καράβι ταχύπλοο της ποιότητας των δικών μας και να μείνει εκεί, όπως έχουμε εμείς στη Ρόδο.

Οπότε να μην ερχόμαστε μόνο έξι με επτά μήνες. Παρουσιάζουμε τ’ αποτελέσματά μας συνέχεια στην κα Καλογήρου και στον Υπουργό για τον κόσμο που διακινούμε, τις δράσεις που κάνουμε δείχνοντας τον αναπτυξιακό ρόλο που εμείς παίζουμε εκεί πάνω, το καταλαβαίνουν και όλοι προσπαθούν να βρουν λύσεις ώστε να μπορέσουμε να είμαστε μόνιμα κοντά σας.

Τα δρομολόγια είναι Δευτέρα- Τρίτη – Τετάρτη και Πέμπτη και πηγαίνουμε πάντα στα βασικά κύρια νησιά, από Σάμο, Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κω και στο ενδιάμεσο έχουμε 2 φορές την Ικαρία , άλλες μέρες οι Φούρνοι, Αρκιούς.

Το Σαββατοκύριακο δεν έχει ακόμα δρομολόγια γιατί η κίνηση είναι ισχνή, τις επόμενες ημέρες εμείς αλλάζουμε και μετατρέπουμε τα δρομολόγιά μας και ανάλογα με τη ζήτηση θα βάλουμε μερικές μέρες που είναι σημαντικές, π.χ του Αγίου Πνεύματος» .

Η βάση των δρομολογίων είναι η εξυπηρέτηση των ντόπιων για δουλειές που προκύπτουν, όταν θα ανοίξουν οι μετακινήσεις θα μπουν και πιο εκδρομικά δρομολόγια καθώς ο εσωτερικός τουρισμός είναι πιο επιτακτικός πλέον.

Η Εταιρεία τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής που έχουν οριστεί από την κυβέρνηση αλλά, «δεν πρέπει να φοβίσουμε τον κόσμο γιατί ο τουρισμός είναι συνώνυμο με την ασφάλεια και ο τουρίστας δεν μπορεί να κινείται συνέχεια αν τον φοβίσεις».            

Armodios Banner    

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πυρκαγιά εντός του ΚΥΤ Σάμου στη νότια πλευρά

Συνελήφθησαν (3) ανήλικοι αλλοδαποί στη Σάμο, για το αδίκημα του εμπρησμού σε εγκαταστάσεις του ΚΥΤ

Συνελήφθησαν την Κυριακή (20/09) στη Σάμο, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τρείς (3) ανήλικοι αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική

Περισσότερα »