Χριστόδουλος Στεφανάδης: Οι κάτοικοι του νησιού έχουν μόνο ΔΙΚΙΟ, καθώς σε πολλές περιπτώσεις η καθημερινότητα τους έχει καταστεί αφόρητη

Χριστόδουλος Στεφανάδης: Οι κάτοικοι του νησιού έχουν μόνο ΔΙΚΙΟ, καθώς σε πολλές περιπτώσεις η καθημερινότητα τους έχει καταστεί αφόρητη

Αδιαμφισβήτητα το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας, και συγκεκριμένα η Σάμος, στην οποία τα τελευταία χρόνια συρρέουν κατά χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες.

Δυστυχώς, η κατάσταση όσο περνάει ο καιρός επιδεινώνεται, παρά τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η επαναδημιουργία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου αποτελεί μία σημαντική κίνηση, η οποία, σε συνδυασμό με τις συνεχείς και ουσιαστικές παρεμβάσεις του Βουλευτή Νομού Σάμου, καθ. Χριστόδουλου Ι. Στεφανάδη, αναμένεται να δώσει λύση στο πολυετές αυτό πρόβλημα.

Η Σάμος έχει ανάγκη την ΑΜΕΣΗ αποσυμφόρηση. Οι κάτοικοι του νησιού έχουν μόνο ΔΙΚΙΟ, καθώς σε πολλές περιπτώσεις η καθημερινότητα τους έχει καταστεί αφόρητη.

Αμετακίνητα και ξεκάθαρα ο Βουλευτής Ν. Σάμου μιλάει ανοιχτά για αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα, και προσπαθεί να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα η φωνή των ακριτικών νησιών, η φωνή της Σάμου.

ΜΟΝΟ το μήνα Ιανουάριο, ο Βουλευτής Ν. Σάμου μίλησε για το προσφυγικό-μεταναστευτικό τόσο στην Ολομέλεια της Βουλής στις 20/01, όσο σε ΜΜΕ Πανελλήνιας Εμβέλειας.

Συγκεκριμένα, στις 09/01 στην εκπομπή KONTRA24 του Kontra Channel, στις 15/01 στην Πρωινή Επισκόπηση στο κανάλι της Βουλής, στις 16/01 στην εκπομπή Απευθείας στην ΕΡΤ1, στις 21/01 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel, καθώς και σε ραδιοφωνικές εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας και μεγάλης ακροαματικότητας.

Σταθερά, μαζί με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τη στήριξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και την άμεση επικοινωνία με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, συνεχίζουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Σάμο.

00CharismaMikro

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 150 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Δείτε που εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: 416 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 18 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 16 συνδέονται με γνωστές συρροές

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, αναφέρονται τα εξής: “Σήμερα ανακοινώνουμε 416 νέα κρούσματα του νέου

Περισσότερα »