Χριστόδουλος Στεφανάδης: Αυτοί που πίστεψαν ότι έρχομαι καιροσκοπικά, τους λέω ότι έρχομαι για να προσφέρω

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του ως βουλευτής ΝΔ Σάμου, έκανε ο Χριστόδουλος Στεφανάδης στο Radio Café 102.4, αλλά και στη Σαμιακή Τηλεόραση. Αναλυτικά:

«Χρειάζεται δύναμη αλλά την διαθέτουμε και αυτός είναι και ο λόγος που ασχοληθήκαμε με την πολιτική, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε. Τώρα που τελείωσε αυτή η διαδικασία, ήθελα να πω άλλη μία φορά στους συμπατριώτες και σε αυτούς που από αρχής με πίστεψαν και αυτούς που ενδεχομένως πίστευαν ότι έρχομαι καιροσκοπικά, ότι έρχομαι για να προσφέρω. Δεν έρχομαι ούτε για οικονομικούς, ούτε για κοινωνικούς, ούτε για λόγους προβολής ή να αυξήσω κατά κάποιο τρόπο την επιρροή μου στην κοινωνία».

Ο κ. Στεφανάδης , τόνισε πως από οποιαδήποτε θέση τον επιλέξει ο Πρωθυπουργός, το θετικό είναι «πως σίγουρα υπάρχει πρόσβαση στην κεντρική εξουσία, οι διαχρονικοί δεσμοί μας με το κόμμα της Νέα Δημοκρατίας, που πάντα ήταν στη σωστή πλευρά της ιστορίας, που προσέφερε τόσα πολλά στο Ελληνικό έθνος στις πιο κρίσιμες στιγμές, νομίζω ότι η επικοινωνία με πολλούς σημαντικούς παράγοντες, θα είναι το αγαθό για τους πολίτες του νομού».

«Το πρόγραμμα της Ν.Δ είναι ξεκάθαρο και αν κάποιος εστιάσει στη Σάμο επίσης είναι ξεκάθαρο, μεταναστευτικό, χωροταξικό, υγεία, παιδεία συγκοινωνίες. Τα επιμέρους θέματα είναι υπαρκτά, βιολογικός καθαρισμός π.χ. Ο τουρισμός πρέπει να είναι η βαριά βιομηχανία της Σάμου για πολλούς λόγους, ιστορικούς, ακριτικούς, όλα αυτά συνθέτουν μια ιστορική ευκαιρία να αναδειχθεί το νησί σαν πρωταγωνιστικός τόπος τουρισμού και παραθερισμού Ελλήνων και ξένων».

Η διαφορά δεν ήταν πολύ μεγάλη και πανελλαδικά αλλά το νησί έχει πολλές ιδιομορφίες στο πολιτικό τοπίο του νομού μας, αλλά ο λαός του νομού επέλεξε την αλλαγή και περιμένει την αλλαγή».

«Ευτύχησα να έχω συνυποψήφιους ικανούς, αγαστή συνεργασία, σε καμιά περίπτωση δεν μπήκαμε σε αντιπαράθεση που περνούσε τις κόκκινες γραμμές. Ενώ εμείς είχαμε αγαστή συνεργασία και αλληλοεκτίμηση και σεβασμό, ορισμένοι παράγοντες από το γενικότερο περιβάλλον είχαν διαφορετική εντύπωση και ξεπέρασαν τα εσκαμμένα», όπως τόνισε εκείνος κοιτάζει το μέλλον και πάντα μπροστά.

Ως βουλευτής απαιτείται να βρίσκεται ο κέντρο των αποφάσεων, στη Βουλή, όμως η παρουσία του στη Σάμο θα είναι συνεχής.

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα