Χριστόδουλος Σεβαστάκης (Δήμαρχος Σάμου): Στόχος μου η βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά και μίλησε ο νέος Δήμαρχος Σάμου κ. Χριστόδουλος Σεβαστάκης.

Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Σάμου, Χριστόδουλος Σεβαστάκης είναι ο νέος μεταβατικός δήμαρχος , μετά από ψηφοφορία του συνδυασμού «Η Σάμος Μπροστά», με 18 ψήφους υπέρ, 1 λευκό και 1 άκυρο.

Ο κ. Σεβαστάκης είναι ο τελευταίος δήμαρχος του ενιαίου Δήμου και ήδη γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες ως προς τα νομικά θέματα. Οι Αντιδήμαρχοι παραμένουν ως έχουν, ενώ τη θέση του κ. Σεβαστάκη θα πάρει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Καζόγλου από το Κοκκάρι, ενώ τη δική του θέση έπεται η κα. Αλεξία Εμμανουηλίδου.

Στο Λιμενικό ταμείο θα τοποθετηθεί ο προεδρεύων κ. Καραγιάννης, στο Γηροκομείο θα είναι πρόεδρος ο κ. Σεβαστάκης, ενώ στο ΝΠΔΔ ΔΟΤΟΥΡΣ ο κ. Μάριος Βασιλείου.

Ο κ. Σεβαστάκης παραλαμβάνει ένα Δήμο με τα γνωστά οικονομικά προβλήματα, ειδικά με το θέμα των συμβασιούχων και όπως είπε «προσπαθούμε να το τακτοποιήσουμε , είναι ακόμα 4 μήνες, μέχρι και το Σεπτέμβριο πρέπει να εξασφαλίσουμε τα χρήματα, θα πάμε στα διάφορα υπουργεία και θα απαιτήσουμε».

Ο στόχος του κ. Σεβαστάκη, καθώς είναι πρακτικός άνθρωπος, είναι η καθαριότητα που είναι επιβαρυμένη λόγω του μεταναστευτικού. Άμεση επέμβαση στην παραλιακή καθώς τα χόρτα που έχουν αναπτυχθεί δημιουργούν και προβλήματα αλλά δίνουν και άσχημη εικόνα, ενώ το έργο της πλατείας αναμένεται να τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες.  

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα