Χορευτικές δράσεις του Χορευτικού Ομίλου Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ.)

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Σε μια σειρά από χορευτικές εκδηλώσεις συμμετείχε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ). Συμμετείχε στη «Γιορτή του Πατέρα» στον Παγώνδα, στο «Γλέντι των Φίλων του Δάσους Παγώνδα και του ΔΟΠΠΟΝΑΣ», στη «Λευκή Νύχτα της Σάμου» και στις «Εορταστικές εκδηλώσεις της 6ης Αυγούστου στο Πυθαγόρειο». Αναλυτικά:

Η συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στη Γιορτή του Πατέρα στον Παγώνδα

Την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ παρουσίασε χορούς από τη Σάμο και τα νησιά των Κυκλάδων, προσκεκλημένος στη ‘Γιορτή του Πατέρα’ που για μία ακόμα χρονιά διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Κυριών & Δεσποινίδων Παγώνδα «Ομόνοια», στην πλατεία του χωριού.

Οι χορευτές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, εντυπωσιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ το θερμό κοινό τους επιβράβευσε με το χειροκρότημα του.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα «Ομόνοια» για την πρόσκληση, και ιδιαίτερα την κα Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή που πάντα στηρίζει το έργο μας.

Ο ΧΟΡ.Ο.Σ συμμετέχει πάντα με χαρά σε όλες τις εκδηλώσεις που προσκαλείτε, συμβάλλοντας στη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

00Xoroskalokairi03

Το γλέντι στις 2/8 των Φίλων του Δάσους Παγώνδα και του ΔΟΠΠΟΝΑΣ σε συνεργασία με τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Την Παρασκευή 02 Αυγούστου 2019, στις 8μιση το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Παγώνδα, ο Σύλλογος “Φίλοι του Δάσους Παγώνδα”, μαζί με τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ του Δήμου Σάμου, τα καφενεία της πλατείας του Παγώνδα και τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ (Παράρτημα Παγώνδα), απογείωσαν το κέφι σε μια βραδιά γεμάτη χορό με την ορχήστρα του Ευάγγελου Γιαγιά.

Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση μουσικοχορευτικού προγράμματος του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε από την ορχήστρα του Ευάγγελου Γιαγιά.

Πολλές εκπλήξεις και τοπικά εδέσματα περίμεναν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, όπως οι λαχταριστοί Σαμιώτικοι λουκουμάδες κ.α.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο ‘Φίλοι του Δάσους Παγώνδα’ και τα καφενεία της πλατείας του χωριού για την άριστη συνεργασία τους, την ορχήστρα που έδωσε ξεχωριστό κέφι στη βραδιά, καθώς επίσης και τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ του Δήμου Σάμου για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορευτές και τον χοροδιδάσκαλο μας για το υπέροχο χορευτικό πρόγραμμα που παρουσίασαν, καθώς και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου που για μία ακόμα φορά τίμησε με την παρουσία της αλλά και τα ωραία της λόγια, αυτή την προσπάθεια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις κυρίες Στέλλα Σωτηράκη-Βαλεοντή, Έφη Λάζου, Μαρία Γιουρέλη, από το Παράρτημα του ΧΟΡ.Ο.Σ στον Παγώνδα, για τη σημαντική συμβολή τους στη διοργάνωση, όπως επίσης και όσα άλλα μέλη μας βοήθησαν γ’ αυτή.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Σαμιώτικες επιχειρήσεις που πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά της βραδιάς.

Το χωριό του Παγώνδα έζησε μία ακόμα βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες μας, με τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ να συμμετέχει σε κάθε προσπάθεια προσφοράς και ψυχαγωγίας.

00Xoroskalokairi02

Η συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στη Λευκή Νύχτα στις 03/08/2019 στην πόλη της Σάμου

Στη μεγαλύτερη διοργάνωση του καλοκαιριού για την πόλη της Σάμου, τη ‘Λευκή Νύχτα’, συμμετείχε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ το Σάββατο 03 Αυγούστου 2019.

Η ξεχωριστή εμφάνιση των χορευτών στο χασάπικο και την χασαπιά, εντυπωσίασε όχι μόνο τους παρευρισκόμενους, αλλά και τους θεατές του βίντεο που κάνει τον γύρω του κόσμου με χιλιάδες προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ιδιαίτερος φωτισμός αλλά και η μαεστρία των χορευτών, συνέθεσαν ένα ‘μαγικό’ πλάνο που έκανε τη διαφορά.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, οι χορευτές και ο χοροδιδάσκαλος μας, νοιώθουν περήφανοι που έβαλαν και αυτοί ένα μικρό λιθαράκι στην επιτυχία της διοργάνωσης, την οποία τόσο ανάγκη είχε η πρωτεύουσα του νησιού μας.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την υπέροχη αυτή βραδιά, και τους ευχαριστούμε θερμά για την τιμή να συμμετάσχουμε και εμείς. Θα είμαστε κοντά σε κάθε προσπάθεια για το καλό της πόλης μας, κάθε φορά που θα μας ζητηθεί.

00Xoroskalokairi01

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 6η Αυγούστου στο Πυθαγόρειο

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της 6ης Αυγούστου, συμμετείχε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ την Τρίτη 06/08 με χορευτική του ομάδα, που μαζί με άλλους συλλόγους παρουσίασαν χορούς της Σάμου και των νησιών του Αιγαίου.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν και τους διοργανωτές για την όμορφη αυτή εκδήλωση.

Ιδιαίτερα συγχαίρει τον πατήρ Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκη που είναι ο εμπνευστής και ‘η ψυχή’ αυτής της διοργάνωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορευτές και τον χοροδιδάσκαλο μας που για μία ακόμη φορά στηρίζουν τις συμμετοχές του Ομίλου μας, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ προσπαθεί να είναι κοντά σε όλες τις διοργανώσεις του νησιού μας που προβάλλουν τα στοιχεία της παράδοσης μας.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα