Χάρτης των γεύσεων 2016 και η συμμετοχή του ΕΟΣ Σάμου

Ένα ετήσιο ραντεβού με το καταναλωτικό και εμπορικό κοινό της Θεσσαλονίκης που δεν χάνουμε ποτέ!  Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016 διεξήχθη με επιτυχία για άλλη μία χρονιά η έκθεση που έχει γίνει πλέον θεσμός και αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τον οινόφιλο να δοκιμάσει κρασιά από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

00Eos04

Οι εκπρόσωποι του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ παρουσίασαν φέτος το Aegean Breeze Ξηρό και το Aegean Breeze Ημίξηρο για πρώτη φορά στην αγορά της Ελλάδας.  Τα σχόλια ήταν πολύ θετικά και για τα δύο αυτά κρασιά.  Παρουσιάστηκαν φυσικά και όλα τα υπόλοιπα κρασιά μας και ακούσαμε πολύ προσεχτικά τα σχόλια των φίλων της Σάμου και των κρασιών της. Ήταν ιδιαίτερη τιμή μας να φιλοξενήσουμε και τον κύριο ΒΑΣΙΛΗ ΓΑΛΑΝΟ Γαλανό από την εκπομπή ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΣ (όπου συμπαρουσιάζει φέτος με τον Master of Wine κύριο ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΗ που επίσης μας τίμησε με την παρουσία του) και φυσικά έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις για την πιθανότητα να φιλοξενηθεί ο ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ και ο μοναδικός αμπελώνας του νησιού στην εκπομπή. 

00Eos05

Ανανεώνουμε με χαρά το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και συγχαίρουμε την κυρία Νέτσικα Μαρία (Wine Plus) και την ομάδα της για την άψογη διοργάνωση.

00Eos03

00Eos02

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρώην Νομαρχιακός και Δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας. «Δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο

Περισσότερα »