Χαιρετισμός και κεντρική ομιλία του Δημήτρη Σεβαστάκη στο Συνέδριο της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο Βουλευτής Σάμου και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Δημήτρης Σεβαστάκης συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στις εναρκτήριες εργασίες του συνεδρίου της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Παρασκευή 1-12-2017, στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ομιλία του Βουλευτή Σάμου με θέμα: «Το σχολείο στην εποχή της έξυπνης απομόρφωσης», εκφωνήθηκε στα πλαίσια της θεματικής του συνεδρίου για τα 180 χρόνια από την ίδρυση της Σχολής με τίτλο: «Το ελληνικό σχολείο σήμερα: Η Φιλοσοφική Σχολή συζητά και προτείνει».

Κατά την εκδήλωση επίσης εκφώνησαν ομιλίες ο επίτιμος καθηγητής ΕΚΠΑ κ. Γ. Μπαμπινιώτης, ο καθηγητής του ΑΠΘ κ. Θ. Παπαγγελής και ο συγγραφέας και Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης της Ελλάδας κ. Στ. Ζουμπουλάκης, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν τόσο η Κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών κ. Ε. Καραμαλέγκου, όσο και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μ.Α. Δημόπουλος.

00SevastakisPanepistimio02

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »