Βράβευση από τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ στους «εθελοντές» του 1ου Ημιμαραθώνιου»

Στην βράβευση με ειδικές αναμνηστικές πλακέτες και μπλουζάκια, των εθελοντών που συνέβαλλαν στην καλή διοργάνωση του 1ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Σάμου, που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Μάρτη στην διαδρομή από τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου ως την πλατεία Πυθαγόρα, προέβη ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν προς τους προσκεκλημένους η πρόεδρος του οργανισμού Άννη Ανδρεάδη, ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος και το μέλος Νίκος Σβερκίδης. Τιμήθηκαν η 79 ΑΔΤΕ, το τμήμα Τροχαίας της Α.Δ. Σάμου, το Λιμεναρχείο Σάμου, καθώς και εθελοντές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Μάριος Καγιόπουλος, η υπεύθυνη της Γραμματείας του αγώνα Ελευθερία Μαυρέλου, οι στρατιώτες και τα στελέχη της 79 ΑΔΤΕ και όλοι όσοι φρόντισαν στην διαδρομή να λειτουργήσουν όλα άψογα χωρίς κανέναν πρόβλημα.

Ο Ημιμαραθώνιος της Σάμου, καθιερώθηκε σαν θεσμός και για του χρόνου θα υπάρξει καμπάνια προσέλκυσης και εκτός Σάμου αθλητών, ακόμη και από τον Κρότωνα της Κ. Ιταλίας, που ήδη εκδήλωσαν την πρόθεσή τους κατά την διαδικασία αδελφοποίησης των δύο δήμων.

Πριν την τελετή απονομής, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του ταξιδιού Σαμίων  αθλητών στο Βίλνιους της Λιθουανίας για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων που διεξάγεται κάθε χρόνο εκεί.

Πηγή: www.samiaki.tv

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »