Βράβευση από τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ στους «εθελοντές» του 1ου Ημιμαραθώνιου»

Στην βράβευση με ειδικές αναμνηστικές πλακέτες και μπλουζάκια, των εθελοντών που συνέβαλλαν στην καλή διοργάνωση του 1ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου Σάμου, που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Μάρτη στην διαδρομή από τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου ως την πλατεία Πυθαγόρα, προέβη ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν προς τους προσκεκλημένους η πρόεδρος του οργανισμού Άννη Ανδρεάδη, ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος και το μέλος Νίκος Σβερκίδης. Τιμήθηκαν η 79 ΑΔΤΕ, το τμήμα Τροχαίας της Α.Δ. Σάμου, το Λιμεναρχείο Σάμου, καθώς και εθελοντές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Μάριος Καγιόπουλος, η υπεύθυνη της Γραμματείας του αγώνα Ελευθερία Μαυρέλου, οι στρατιώτες και τα στελέχη της 79 ΑΔΤΕ και όλοι όσοι φρόντισαν στην διαδρομή να λειτουργήσουν όλα άψογα χωρίς κανέναν πρόβλημα.

Ο Ημιμαραθώνιος της Σάμου, καθιερώθηκε σαν θεσμός και για του χρόνου θα υπάρξει καμπάνια προσέλκυσης και εκτός Σάμου αθλητών, ακόμη και από τον Κρότωνα της Κ. Ιταλίας, που ήδη εκδήλωσαν την πρόθεσή τους κατά την διαδικασία αδελφοποίησης των δύο δήμων.

Πριν την τελετή απονομής, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του ταξιδιού Σαμίων  αθλητών στο Βίλνιους της Λιθουανίας για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων που διεξάγεται κάθε χρόνο εκεί.

Πηγή: www.samiaki.tv

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »