Βραδιά Μοχίτο (Μοjito) στο Πυθαγόρειο

Η καλοκαιρινή διάθεση στη Σάμο «παρατείνεται» και το Σεπτέμβρη! Οι απολαυστικές βραδιές με το απαλό θαλασσινό αγέρι και τις φιλικές μας συντροφιές γίνονται πιο κεφάτες με τη μυρωδιά του δυόσμου σε ένα διαφορετικό μοχίτο, το Samos Vin Doux Mojito Cocktail.

Αυτήν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο Πυθαγόρειο διοργανώνεται μια ιδιαίτερη βραδιά παρουσίασης του Samos Vin Doux Mojito.

Πρόκειται για μια συνεργατική δράση του Summer in Samos σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Σάμου / UWC Samos και τις επιχειρήσεις: Beyond Cocktail Lounge, Blue Boat, Corner BARPythagorio, En Plo Samos και Gregorys bar καθώς και του Tempo.

00MochitoEoss01

Το Samos Mojito και το ποτήρι SAMOS VIN DOUX θα προσφέρoνται σε ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ γνωριμίας καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς από τα αναφερόμενα καταστήματα ψυχαγωγίας, σε μια κοινή προσπάθεια προώθησης και προβολής του “υγρού χρυσαφιού” του ΕΟΣ Σάμου, του ΑΣΠΡΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ!

Σας προ(σ)καλούμε να «ρίξετε μια βουτιά» στον απολαυστικό κόσμο του  Samos Mojito Vin Doux cocktail.

Το μόνο που χρειάζεστε για να περάσετε μια όμορφη βραδιά στο Πυθαγόρειο είναι… καλή διάθεση, χαρούμενη παρέα,  δυο φυλλαράκια δυόσμου και ένα μπουκάλι Samos  Vin Doux.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα