Βιωματικό Εργαστήριο για γονείς στην πόλη της Σάμου και το Καρλόβασι από το κέντρο πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος»

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου “Φάρος” πρόκειται να υλοποιήσει

δίωρο βιωματικό εργαστήριο για γονείς παιδιών κι εφήβων με θέμα την Οικογένεια και τη Σχολική Ζωή και τίτλο “Επιστροφή στα Θρανία- μια πρόκληση για την Οικογένεια”. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί:

– στην πόλη της Σάμου: τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, 6.00 – 8.00 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου “Μέλισσα” (στον εμπορικό δρόμο, Καπετάν Σταμάτη 4)

– στο Καρλόβασι: την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου, 6.00 – 8.00 μ.μ. σε αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρλοβάσου (Πορφυριάδα).

Το εργαστήρι είναι το πρώτο από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων για γονείς, τα οποία θα διοργανώνονται μια φορά το μήνα στην πόλη της Σάμου και το Καρλόβασι και θα έχουν διαφορετική θεματολογία το καθένα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στα τηλ. του “Φάρου”, 22730 23443 και 87070-1, καθημερινά, από τις 8.30 – 2.30 μ.μ.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο Μουτζούρης με τα λόγια. Εμείς προχωράμε σε πράξεις και καλούμε σε συστράτευση

Συμπαράταξη Πολιτών: Ενίσχυση των επιχειρήσεων λόγω πανδημίας

Αύξηση Προϋπολογισμού της Δράσης  ‘’Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου’’ κ.Περιφερειάρχη , αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές

Περισσότερα »