Βασικές δράσεις του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» για τη σεζόν 2018-2019

Η «Ανατροπή» επισκέφθηκε τα Σκουραίικα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Σάμου «Φάρος» προγραμματίζει μια σειρά από δράσεις που απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα των τριών νησιών του νομού μας.

Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα Οκτωβρίου 2018-Ιουνίου 2019 πρόκειται να υλοποιηθούν: σεμινάρια για γονείς παιδιών και εφήβων, ομάδα για ζευγάρια, ομάδες προσωπικής ανάπτυξης για ενήλικες, σεμινάρια και ομάδες υποστήριξης εκπαιδευτικών στην υλοποίηση δράσεων με τους μαθητές, ομάδες ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους, έφηβους και φοιτητές, ομάδες εθελοντών, ανοιχτές εκδηλώσεις και εργαστήρια.

Επιπλέον, η επιστημονική ομάδα του «Φάρου» παραμένει ανοιχτή σε αιτήματα για συνεργασία από τη σχολική κοινότητα, τους συλλόγους και τους τοπικούς φορείς των νησιών μας.

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος» ξεκίνησε τις δράσεις του το 2000 και είναι ένα από τα 75 Κέντρα Πρόληψης που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα με τη στήριξη και εποπτεία του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ). Έχει τη μορφή αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας, και μέλη-εταίρους: την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, τους Δήμους Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων, τη Μητρόπολη καθώς και πολιτιστικούς, επαγγελματικούς και άλλους συλλογικούς φορείς του τόπου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 22730.23443 & 87070-1, καθημερινά 8:30-14:30 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.kpfaros.gr και το https://www.facebook.com/faros.samou/

00VKDMarket

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

To clasico έχει φαβορί

Συνεχίζουμε με EuroLeague σήμερα και ασχολούμαστε με το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, το clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Καμία από τις δύο ομάδες

Περισσότερα »