Βαγγέλης Καρράς: Το γήπεδο της Σάμου ελπίζουμε να παραδοθεί μέχρι τέλος Νοεμβρίου

Βαγγέλης Καρράς: Το γήπεδο της Σάμου ελπίζουμε να παραδοθεί μέχρι τέλος Νοεμβρίου

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο υπεύθυνος για τον αθλητισμό αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Ευάγγελος Καρράς.

Ξεκινάει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και υπάρχουν θέματα για το πού θα γίνουν οι αγώνες στο νησί της Σάμου. Στο γήπεδο της Χώρας γίνονται κάποιες τελευταίες εργασίες επειδή το Σάββατο 16/11 ξεκινάει το πρωτάθλημα της ΕΠΣ, στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.

«Έχουμε κάποια θέματα με τα γήπεδα, είναι σε εξέλιξη μία μεγάλη εργολαβία που αφορά πολλά γήπεδα του νησιού. Σε κάποια γήπεδα έχουν ξεκινήσει κάποιες εργασίες, αλλά δεν θα παραδοθούν άμεσα. Το γήπεδο της Σάμου ελπίζουμε να παραδοθεί μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Υπάρχει μία πίεση από την ΕΠΣ Σάμου ώστε να ξεκινήσουν τα παιχνίδια».

Στο γήπεδο της Χώρας γίνονται πολλές παρεμβάσεις, υπήρχε πρόβλημα στον χλοοτάπητα, μπήκε φωτισμός και θα γίνουν εργασίες για να συνδεθούν οι πυλώνες με την ανάλογη τάση στο δίκτυο της ΔΕΗ, παρεμβάσεις σε πόρτες και φράχτες και στα αποδυτήρια.

Αυτή τη στιγμή μπορούν να γίνουν αγώνες στα γήπεδα Μυτιληνιών, Πυθαγορείου, Βαθέος (τέλος του μηνός) και Χώρας. Τα γήπεδα Πυθαγορείου, Χώρας και Καρλοβάσου, επειδή είναι στρωμένα με φυσικούς χλοοτάπητες χρίζουν προσεκτικής και ειδικής χρήσης.

Για το κολυμβητήριο Πυθαγορείου η πρόθεση της νέας Δημοτικής αρχής είναι «λόγω των νομικών κωλυμάτων που υπήρχαν εκεί, να τρέξουν κάποιες διαδικασίες και να προχωρήσει και να αποπερατωθεί το κολυμβητήριο. Ήδη από την ομάδα του Πολυκράτη υπάρχει ένα παραχωρητήριο και για το γήπεδο ποδοσφαίρου και θα προσπαθήσουμε το κολυμβητήριο, το κλειστό γυμναστήριο και το γήπεδο ποδοσφαίρου, να αποτελέσουν ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

00GipedoSamou

Υπάρχουν πολλά προβλήματα στα γήπεδα επειδή δεν υπάρχει μόνιμο προσωπικό, δεν υπάρχουν φύλακες, δεν υπάρχουν φροντιστές, καθαριστές. Προσπαθούμε να τα εντάξουμε απευθείας στον Δήμο για να μπορούν να γίνονται πιο εύκολα οι παρεμβάσεις. Γιατί με την ύπαρξη του ΔΟΠΠΟΝΑΣ έπρεπε να γίνουν όλα μέσω αυτού».

Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι η ίδρυση δημοτικών οργανισμών για τον πολιτισμό και την άθληση και τα επιμέρους θέματα. Οι Δήμοι έχουν αναλάβει πολλές αρμοδιότητες, χωρίς όμως από πλευράς της κυβέρνησης να έχουν δοθεί όλα τα απαραίτητα εφόδια για την λειτουργία των οργανισμών. Γίνονται προσπάθειες εύρεσης οικονομικών πόρων για την βελτίωση των οικονομικών του Δήμου, ώστε να γίνουν όλα τα απαραίτητα έργα που χρειάζονται.

Σημαντικό επίσης να γίνεται η είσπραξη των δημοτικών τελών ύδρευσης που δεν γινόταν σωστά τα προηγούμενα χρόνια.     

00KaterinaBanner

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης νέος Περιφερειακός Διοικητής Ν. Αιγαίου της Πυροσβεστικής. Αποστρατεύθηκε ο Πύραρχος Απόστολος Νταχμίρης

Ο Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης νέος Περιφερειακός Διοικητής Ν. Αιγαίου της Πυροσβεστικής. Αποστρατεύθηκε ο Πύραρχος Απόστολος Νταχμίρης

Νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει Αρχιπύραχος Παναγιώτης Κοτρίδης, μετά την αποχώρηση του Αρχιπύραχου Βασίλη Κοκμοτού. Ο κ. Κοτρίδης προήχθη πρόσφατα στο βαθμό

Περισσότερα »
Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με ευχές και παιχνίδια και τα έστειλε στα παιδιά του Δήμου Δυτ. Σάμου

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με ευχές και παιχνίδια και τα έστειλε στα παιδιά του Δήμου Δυτ. Σάμου

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με συναισθήματα, συγκινητικές ευχές και πολλά παιχνίδια και στέλνοντάς τα με το τρένο της αγάπης, κατάφερε να ενθουσιάσει

Περισσότερα »