«Τσίκνησε» και το Παλαιόκαστρο

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Την Τσικνοπέμπτη το απόγευμα από τις 5 γιόρτασε η Κοινότητα Παλαιοκάστρου, στην πλατεία του χωριού, με ψητά εδέσματα και κεράσματα, ενώ χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς», με κατάλληλη αποκριάτικη αμφίεση χόρεψε αποκριάτικους χορούς υπό τους ήχους της τσαμπούνας του Μανώλη Λεβισιανού.

00KarnavaliPalaiokastro03

Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σλαμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΣΑΜΙΑΚΗ ΑΡΩΓΗ» κ. Κυριάκος Πατσίδης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, η Δημοτική Σύμβουλος κα Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή η κα Θεανώ Σαρρηγεωργίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης και Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιώργος Ξαγοράρης με το τοπικό συμβούλιο και η πρόεδρος του Σωματείου ΑΨΕΜΕΣ Ανατολή κα Σοφία Παπανικολάου η οποία και προλόγησε την εκδήλωση.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον ΑΨΕΜΕΣ Ανατολή σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ και την Τοπική Κοινότητα Παλαιοκάστρου. Υπέροχα δε τα εδέσματα και γλυκά που ετοίμασαν οι κυρίες της Κοινότητας και μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους.

00KarnavaliPalaiokastro02

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοκάστρου κ. Γιώργος Ξαγοράρης δήλωσε ότι ήταν η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που γίνεται αυτή η εκδήλωση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα