Τσερέ Πυργιώτη Ζωή – Κιάσσος Εμμανουήλ: «Δεν κατανοούμε τα παιχνίδια διχασμού που παίζονται στη Σάμο, σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν τα ανεχόμαστε και γι’ αυτό παραιτούμαστε από μέλη της ΝΟΔΕ»

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΝΟΔΕ ΣΑΜΟΥ

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, του Ν. Σάμου, κ. Μάρκου Ιωάννη.

ΚΟΙΝ: Γραφείο Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας

Κύριε Πρόεδρε της ΝΟΔΕ Σάμου.

Με αίσθημα ευθύνης αλλά και αγανάκτησης, με αίσθημα ιδεολογικής προσήλωσης στην μεγάλη Δημοκρατική μας παράταξη, αλλά και θυμού για τη μεθοδευμένη προεκλογική εξαπάτηση που επιχειρείται στο νησί μας, σας υποβάλουμε την παραίτησή μας από ενεργά μέλη της ΝΟΔΕ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη δήλωση της πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, κας Όλγας Κεφαλογιάννη, για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του ανεξάρτητου όπως δηλώνει και διατυμπανίζει o ίδιος, υποψηφίου δημάρχου κ. Κατρακάζου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη ΣΑΜΟ. Ένα συνδυασμό απαρτιζόμενο από μεγάλο αριθμό παλαιών σκληροπυρηνικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και μελών άλλων κομματικών χώρων, εντελώς ξένων προς τα ιδεολογικά πρότυπα της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι τοις πάσι γνωστό ότι στο νησί μας κατεβαίνουν και άλλοι δύο συνδυασμοί με καθαρή ιδεολογική βάση και στελέχη προσηλωμένα στη μεγάλη μας γαλάζια παράταξη, σε έναν εκ των οποίων ανήκουμε και εμείς. Παρόλα αυτά η κ. υπουργός επέλεξε να απευθύνει στην ομιλία της προσωπικό μήνυμα συμπαράστασης σε έναν συνδυασμό πολιτικών αστέγων, χωρίς εσείς προσωπικά να τολμήσετε να αντιδράσετε, όπως εκ της θέσεώς σας οφείλατε να πράξετε, στην όλη στημένη και προεκλογικά κατευθυνόμενη παρουσίαση για τον Τουρισμό, που έγινε στις 18-5-2019 στο Πυθαγόρειο της Σάμου, λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η εν λόγω ατυχής δήλωση συμπαράστασης της κας Κεφαλογιάννη έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις κατευθύνσεις του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη μη στήριξη υποψηφίων στους μικρούς Δήμους.

Ειλικρινά λυπούμαστε για την εξέλιξη αυτή. Χωρίς περισσότερα λόγια και παραμένοντες πιστοί στη μεγάλη μας παράταξη, αυτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, είμαστε υποχρεωμένοι να παραιτηθούμε από μέλη της ΝΟΔΕ Σάμου γιατί σας θεωρούμε συνυπεύθυνο της όλης κατάστασης. Συνυπεύθυνο, γιατί από την αρχή δεν τολμήσατε να αναλάβετε την ευθύνη και να αντιδράσετε σε αυτές τις προπαγανδιστικές και διχαστικές για το κόμμα μας ενέργειες, που μεθόδευε και συνεχίζει να μεθοδεύει ο ανεξάρτητος δήμαρχος κ. Κατρακόζος Νικόλαος, ο προερχόμενος από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ.

Η επιδίωξη κάποιων να ανελιχθούν κομματικά και να αναρριχηθούν σε αξιώματα, με μεθόδους πίεσης, πολιτικής εξαπάτησης, παραπλάνησης και συκοφάντησης, μέσω της πολιτικής θολούρας που επιδιώκουν, δημιουργεί κλίμα εσωστρέφειας, απωθητικό για όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο κόμμα μας. Εμείς δεν το ανεχόμαστε αυτό και αποχωρούμε σήμερα από τη ΝΟΔΕ. Εσείς κ. Πρόεδρε συνεχίστε να το ανέχεστε, συνεχίστε να παραμένετε απαθής και να διχάζετε με τη στάση σας ακόμη περισσότερο τη μεγάλη γαλάζια παράταξή μας.

Σάμος, 20 Μαΐου 2019

Οι υπογράφοντες / μέλη της ΝΟΔΕ Σάμου

Κιάσσος Εμμανουήλ                               

Τσερέ Πυργιώτη Ζωή

BlueRoots1

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »