Τροχαία ατυχήματα σε Πυθαγόρειο και Παλαιόκαστρο με τραυματισμούς

Θεατρική Παράσταση για παιδιά από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος"

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Τετάρτη (04/07), σε δημοτική οδό στο Πυθαγόρειο. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 45χρονο αλλοδαπό, παρέσυρε και τραυμάτισε έναν ημεδαπό, ηλικίας 74 ετών, ο οποίος κινούταν πεζός. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Επίσης από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Τετάρτη (04/07) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο, στο Παλαιόκαστρο της Σάμου. Συγκεκριμένα, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 33χρονη αλλοδαπή, εκτράπηκε της πορείας του, προσέκρουσε σε βράχια και κατέληξε εκτός του οδοστρώματος, με συνέπεια τον τραυματισμό της οδηγού. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, στο περιστατικό φέρεται να εμπλέκεται και έτερο όχημα, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Terpsis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »