Τους έκλεψαν (;) τις αποσκευές στο «Νήσος Ρόδος»

Περιστατικό κλοπής (;) περίπου 7 – 8 αποσκευών καταγγέλθηκε από επιβάτες του «Νήσος Ρόδος» που είχαν τελικό προορισμό το Βαθύ της Σάμου. Το «Νήσος Ρόδος» στο χθεσινό του δρομολόγιο από τον Πειραιά, έπιασε τα λιμάνια της Σύρου – Μυκόνου – Αγίου Κηρύκου – Φούρνων – Καρλοβάσου – Βαθέος.

Με την άφιξη του πλοίου στο Βαθύ της Σάμου, επιβάτες πηγαίνοντας να παραλάβουν τις αποσκευές τους, διαπίστωσαν ότι αυτές έλειπαν από συγκεκριμένο χώρο του γκαράζ του πλοίου. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο πλήρωμα του πλοίου, αλλά και στο Λιμεναρχείο της Σάμου.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα ν’ αναφέρει τι πραγματικά έγινε. Υπάρχουν προφανώς κάμερες που ίσως κατέγραψαν το γεγονός και μετέπειτα να αξιοποιηθεί κατάλληλα το οπτικό υλικό.

Όμως θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι παλιές καλές εποχές που ταξιδεύαμε με τα πλοία και αφήναμε τις αποσκευές μας και τις παραλαμβάναμε μετά από 7 ή 15 ώρες έχουν παρέλθει. Οι αποσκευές αν φυσικά δεν φυλάσσονται ασφαλώς (με λουκέτο), θα πρέπει να είναι υπό την επιτήρησή μας σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του δρομολογίου και ακόμα περισσότερο κατά την αποβίβαση επιβατών σε ενδιάμεσα λιμάνια από τον τελικό μας προορισμό.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί και τα Λιμεναρχεία όπου το «Νήσος Ρόδος» έδεσε , ακόμα για την περίπτωση λάθους που μπορεί να έγινε από άλλους επιβάτες, που μόνο ένας αισιόδοξος μπορεί να σκεφτεί. Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα