Τουρισμός – Προβολή της Σάμου στις ΗΠΑ μέσω του μεγαλύτερου δημοσίου δικτύου τηλεοπτικού περιεχομένου PBS

Πολύ μεγάλη τουριστική προβολή αναμένεται να εξασφαλίσει η Σάμος, που επιλέχθηκε από το PBS, το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου στις ΗΠΑ, για να παρουσιαστεί στη νέα σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ του, με τον τίτλο «Amazing Blue» («Απίστευτο Γαλάζιο»).

Για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ, το συνεργείο του δικτύου θα βρεθεί στο νησί από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου προκειμένου να βιντεοσκοπήσει υλικό.

Ο Δήμος Σάμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για τις χορηγίες που προσέφεραν σχετικώς την ASTRA Airlines, το ξενοδοχείο AEOLIS και το Κέντρο Αυτοκινήτου Σάμου Γιάννης Μανώλαρος και οι οποίες καλύπτουν πλήρως το κόστος για τη μεταφορά από και την επιστροφή στην Αθήνα, τη διαμονή και τη μετακίνηση του συνεργείου στο νησί.

Το PBS (Public Broadcasting Service) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1970 και είναι σήμερα το δίκτυο με τους περισσότερους (πάνω από 350) συνεργαζόμενους δημόσιους τηλεοπτικούς σταθμούς στις ΗΠΑ.

Διακρίνεται για το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που διανέμει σ’ αυτούς τους σταθμούς σε επίπεδο τηλεοπτικών σειρών, ειδησεογραφικών εκπομπών και εκπαιδευτικών, επιστημονικών και ψυχαγωγικών ντοκιμαντέρ.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, αλλεπάλληλες έρευνες κατατάσσουν το PBS ως τον πλέον αξιόπιστο δημόσιο θεσμό των ΗΠΑ.

Πέρα από την αυτονόητη διαφήμιση που θα προσφέρει αυτό καθαυτό το σχετικό επεισόδιο του “Amazing Blue” στη Σάμο, πρέπει να τονιστεί και ότι το οπτικό υλικό που θα μεταδοθεί θα μπορεί στη συνέχεια, χωρίς δικαιώματα, να χρησιμοποιηθεί από τον Δήμο για περαιτέρω τουριστική προβολή του νησιού.

Εκ του Δήμου Σάμου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »