Τουλάχιστον ένα κρούσμα κορωνοϊού στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Καλά στην υγεία τους οι 83 συνοριοφύλακες από τη Σάμο

Τουλάχιστον ένα κρούσμα κορωνοϊού στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Καλά στην υγεία τους οι 83 συνοριοφύλακες από τη Σάμο

Ένας εκπαιδευόμενος συνοριοφύλακας στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο νεαρός εμφάνισε συμπτώματα τη Δευτέρα, και χθες Τρίτη ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και σύμφωνα με το οποίο είναι ασθενής της νόσου Covid-19.

Επίσης, αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έγιναν σε δύο κοπέλες – επίσης εκπαιδευόμενες συνοριοφύλακες – που εμφανίζουν συμπτώματα και θεωρούνται ύποπτα κρούσματα.

Σε κάθε περίπτωση, στη Σχολή έχουν τηρηθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης της κατάστασης.

Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευόμενοι συνοριοφύλακες που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής είναι αυτοί που θα υπηρετήσουν στα παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου και στην πλειοψηφία τους κατάγονται από κει.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Samostoday.gr oι εκπαιδευόμενοι συνοριοφύλακες από τη Σάμο (83 άτομα), είναι καλά στην υγεία τους και μέχρι στιγμής δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Με πληροφορίες από xronos.gr

00Dodekanisossamostoday760x140

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »