Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφοδος αστυνομικών δυνάμεων σε πανσιόν της Σάμου όπου διέμεναν μετανάστες. Οδηγήθηκαν εκτός και αναμένεται η σφράγισή της

Πρωϊνή έφοδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (18/10) σε πανσιόν στην περιοχή του σταδίου της Σάμου και δίπλα από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, όπου διέμεναν μετανάστες.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα Μ.Κ.Ο. νοίκιαζε τα δωμάτια και διέμεναν μετανάστες. Πλην όμως όταν η Μ.Κ.Ο. έφυγε από το νησί, κάποιοι εκ των μεταναστών πλήρωναν το ενοίκιό τους, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν κάνει κατάληψη στα δωμάτια.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρχαν διαμαρτυρίες των κατοίκων που μένουν στις γύρω περιοχές, ότι δεν τηρούνταν οι κανόνες υγιεινής στο συγκεκριμένο κτίριο, σε τακτά χρονικά διαστήματα υπήρχαν συμπλοκές μεταξύ τους και ξυλοδαρμοί, ενώ τα σκουπίδια που πετούσαν έξω από το συγκεκριμένο κτίριο ήταν καθημερινό φαινόμενο.

00Hotel02

Από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, έβγαλαν από τα δωμάτια όσους διέμεναν εντός αυτών και με οχήματα της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στην ΔΑ Σάμου.

Παρών ήταν ο κ. Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Σάμου, ο Διευθυντής της ΔΑ Σάμου και υπάλληλοι του τμήματος Υγιεινής της ΠΕ και ΔΟΥ Σάμου.

Με την καταμέτρηση διαπιστώθηκε ότι στα συγκεκριμένα δωμάτια έμεναν 75 άτομα + 3 μικρά παιδιά. Φορτηγό μάζεψε τα διάφορα πράγματα που είχαν στην κατοχή τους και αναμένεται ο ιδιοκτήτης να κλείσει τις εισόδους και τα παράθυρα και να σφραγιστεί το συγκεκριμένο οίκημα.

00CharismaMikro