Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Υπουργείο Εσωτερικών θα συνδράμει τον Δήμο Ανατολικής Σάμου. Συνάντηση Γιώργου Στάντζου με τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο

Το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Στάντζο.

Τo Υπουργείο Εσωτερικών θα συνδράμει στην επίλυση των προβλημάτων, και αναμένει κοστολογημένη έκθεση για θέματα που αφορούν στην ύδρευση, τη διαχείριση των απορριμμάτων και τον μηχανολογικό εξοπλισμό.

O Δήμαρχος Αν. Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος μετά τη συνάντηση δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Γόνιμη και δημιουργική σύσκεψη του Δημάρχου με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥΠΕΣ, παρουσιάσθηκαν διεξοδικά τα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η κοινωνία της Αν. Σάμου. Ο Υπουργός "ξέρει να ακούει", γνωρίζει τα προβλήματα σε βάθος, σέβεται την Αυτοδιοίκηση και έμπρακτα στηρίζει και θα στηρίξει τον Δήμο και την κοινωνία μας που δοκιμάζονται. Ο Δήμαρχος προσκάλεσε τον κ. Υπουργό να επισκεφθεί το νησί μας για επιτόπια παρουσίαση και γνώση των προβλημάτων αλλά και των αναπτυξιακών προοπτικών που πρέπει οργανωμένα να ανοίξουμε!».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος, με στόχο την ενίσχυση των νησιών που βρίσκονται στο πρώτο κύμα υποδοχής μεταναστών και προσφύγων, χθες συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχη Βέρρο, συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης στις συγκεκριμένες περιοχές.