Το υψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Σάμο φωταγωγήθηκε στους Μυτιληνιούς

Το υψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε την Τρίτη το απόγευμα (20/12) στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών. Παρά τη χαμηλή θερμοκρασία και την υγρασία που επικρατούσε στην ατμόσφαιρα, πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε εκεί για να παρακολουθήσει το άναμμα του υψηλότερου Χριστουγεννιάτικου δένδρου (13,60μ.), που για δεύτερη φορά γίνεται στο νησί της Σάμου.

Παραδοσιακά γλυκά, ζεστή σοκολάτα για μικρά παιδιά, εδέσματα, κρασί για τους μεγαλύτερους, που πρόσφεραν οι Σύλλογοι των Μυτιληνιών.

Ο Δήμαρχος Σάμου αφού έδωσε τις ευχές του, είπε:

«Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι μια γιορτή συμβολική, μια γιορτή αγαλλίασης, ανάτασης της ψυχής. Ο δυναμισμός που δείχνει η τοπική Κοινότητα Μυτιληνιών επιβεβαιώνεται σήμερα με το δέντρο που σύμφωνα με έρευνα που έχει γίνει στους 325 Δήμους της χώρας είναι μέσα στα τρία ψηλότερα δέντρα της χώρας. Η Σάμος θα προχωρήσει, θα προχωρήσει όπως έχουμε μάθει να δίνουμε τις μάχες μας κάθε μέρα, όπως καταφέραμε την παράταση για το ΦΠΑ, να συνεχίσουμε να δημιουργούμε για την πατρίδα μας όσο κανένας άλλος».

00AnammaCTMytilinioi02

Το σύνθημα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου έδωσε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου και η Φιλαρμονική της ΔΕ Πυθαγορείου παιάνιζε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Παρόντες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κυριαζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Αμυρσώνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Πυθαγορείου κ. Μανώλης Βαλκαμλής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ζωή Πυργιώτη – Τσερέ, κ. Νίκος Στεφανής, οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Μυτιληνιών, Χώρας, Σαμίων κ.κ. Ελευθερόγλου, Τσιρίγος και Βογιατζής.

Αλέξης Κομνηνός

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »