Το «τσίκνησαν» στο Παλαιόκαστρο

Το «τσίκνησαν» στο Παλαιόκαστρο

Ούτε οι καιρικές συνθήκες δεν σταμάτησαν το παραδοσιακό τσίκνισμα λόγω ημέρας (Τσικνοπέμπτη 20/02), στην πλατεία του Παλαιοκάστρου, στην μικρή γιορτή που έστησε ο ΑΨΕΜΕΣ Ανατολή και η Κοινότητα Παλαιοκάστρου.

Ψητά εδέσματα και κεράσματα από τις κυρίες του συλλόγου είχαν την τιμητική τους, ενώ χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου «Ο Καπετάν Λαχανάς», με κατάλληλη αποκριάτικη αμφίεση και το γνωστό κέφι, χόρεψε αποκριάτικους χορούς υπό τους ήχους της τσαμπούνας του Μανόλη Λεβισιανού αλλά και του μικρού εγγονού του.

00TsiknopemptiPalaiokastro02

Η πρόεδρος του Σωματείου ΑΨΕΜΕΣ Ανατολή κα Σοφία Παπανικολάου προλόγισε την εκδήλωση και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους παραβρέθηκαν, ειδικά κάτω από τις άσχημες καιρικές συνθήκες λόγω βροχής.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιώργος Ξαγοράρης σε ρόλο ψήστη κερνούσε σουβλάκια και λουκάνικα , ενώ με την σειρά του ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλλουν κάθε χρόνο ώστε να διατηρείται ζωντανό το πνεύμα της αποκριάς στο μικρό χωριό του.

00TsiknopemptiPalaiokastro03

Ραντεβού του χρόνου! Καλή Αποκριά!

Ελένη Χατζηγεωργίου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους άστεγους πρόσφυγες και μετανάστες της Μόριας

Ε.Κ.Σ : Συνεχίζουμε τον αγώνα για κανένα κέντρο φυλακή στο νησί και τη χώρα και άμεσο απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών προς τις χώρες που επιθυμούν

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Σαμιώτισσες και Σαμιώτες, Μπορεί η τελευταία χρονιά να έχει φέρει σημαντική επιδείνωση στη ζωή και τα δικαιώματά μας λόγω τη νέας οικονομικής

Περισσότερα »