Το τρίτο υψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δένδρο πανελλαδικά και πρώτο στο Αιγαίο φωταγωγήθηκε στους Μυτιληνιούς

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Το τρίτο υψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δένδρο πανελλαδικά και πρώτο στο Αιγαίο φωταγωγήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα (13/12) στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών. Παρά τη χαμηλή θερμοκρασία και την υγρασία που επικρατούσε στην ατμόσφαιρα, αλλά και το ψιλόβροχο, δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν τους τολμηρούς να βρεθούν στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών για να παρακολουθήσουν το άναμμα του υψηλότερου Χριστουγεννιάτικου δένδρου ύψους 13,60μ.

Παραδοσιακά γλυκά, ζεστή σοκολάτα, εδέσματα, ρακόμελο για τους μεγαλύτερους, ήταν στην επικαιρότητα. Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν σύμμαχος να προσφερθούν όλα τα «καλούδια» που είχαν ετοιμάσει τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων των Μυτιληνιών. Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά, στο σπιτάκι όπου φιλοξενείται.

Το σύνθημα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου έδωσε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου.

00ChristmasTreeMitilinious03

Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κυριαζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Αμυρσώνης, ο Αντιδήμαρχος Πυθαγορείου κ. Μανώλης Βαλκαμλής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Σίμος και φυσικά ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μυτιληνιών κ. Γιώργος Ελευθερόγλου.

00ChristmasTreeMitilinious02

O κ. Γιώργος Ελευθερόγλου όταν έλαβε το λόγο για να πει τις ευχές του, αναφέρθηκε και στη φημολογία που υπάρχει για τη μετεγκατάσταση του ΚΥΤ Σάμου στην περιοχή «πρώην σφαγεία Κνίτη» λέγοντας, «ελπίζουμε ο Άγιος Βασίλης να μη μας φέρει κανένα τέτοιο δώρο γιατί απλά δεν το θέλουμε και δεν θα γίνει δεκτό».

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα