Το τρίτο υψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δένδρο πανελλαδικά και πρώτο στο Αιγαίο φωταγωγήθηκε στους Μυτιληνιούς

Το τρίτο υψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δένδρο πανελλαδικά και πρώτο στο Αιγαίο φωταγωγήθηκε στους Μυτιληνιούς

Το τρίτο υψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δένδρο πανελλαδικά και πρώτο στο Αιγαίο φωταγωγήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα (18/12) στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών. Να υπενθυμίσουμε ότι η φωταγώγηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή (13/12) αλλά λόγω κακών καιρικών συνθηκών είχε αναβληθεί.

Παρά τη χαμηλή θερμοκρασία και την υγρασία που επικρατούσε στην ατμόσφαιρα, δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν τους τολμηρούς να βρεθούν στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών για να παρακολουθήσουν το άναμμα του υψηλότερου Χριστουγεννιάτικου δένδρου ύψους 13,60μ.

Παραδοσιακά γλυκά, ζεστή σοκολάτα, εδέσματα, ρακόμελο για τους μεγαλύτερους, ήταν στην επικαιρότητα. Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά, στο σπιτάκι όπου φιλοξενείται. Τοπικοί Σύλλογοι και ο Σύλλογος του Εθελοντικού κλιμακίου μοίραζαν σέρβιραν διάφορα “καλούδια” στους παρευρισκομένους.

00DentroMitilinioi01

Επίσης η Φιλαρμονική της ΔΕ Πυθαγορείου – Μυτιληνιών παιάνισε τα κάλαντα.

Παρόντες ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, ο Αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Καρράς, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μυτιληνιών κ. Γιώργος Ελευθερόγλου, τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Μυτιληνιών κ.κ. Δημήτρης Βαλής και Νίκος Φτυνογιάννης, ο μελλοντικός πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου κ. Νίκος Στεφανής και ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου κ. Μιχάλης Καραβασίλης.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα