Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη στιγμή για την παιδεία» βράβευσε τον Σαμιώτη Στέφανο Κούστα

Με το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» κάθε χρόνο επιβραβεύονται οι αριστούχοι απόφοιτοι που πρωτεύουν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Πρόκειται για το μακροβιότερο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και έχουν βραβευθεί συνολικά 16.835 μαθητές και μαθήτριες από όλη τη χώρα.

Ο όμιλος Eurobank τους προσφέρει κίνητρα, ηθικά και υλικά, για περισσότερη μάθηση. Μεταξύ αυτών  φέτος βραβεύτηκε και ο Στέφανος Κούστας από τη Σάμο.

00Koustas02

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στέφανος είχε συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2017 σε όλο τον νομό.

Επίσης επιλέχτηκε από την Τράπεζα Eurobank με ακόμη 10 παιδιά μεταξύ των δεκάδων αριστούχων από όλη την χώρα για την προβολή της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

«Όταν έμαθα τα αποτελέσματα ήμουν στην Πάρο διακοπές και έπινα καφέ. Θυμάμαι, ξεσήκωσα όλη την καφετέρια από τη χαρά μου… Ήταν όνειρο ζωής και πρώτη επιλογή μου να περάσω στη συγκεκριμένη σχολή. Οι θυσίες για μένα ήταν τεράστιες. Άξιζε όμως και με το παραπάνω. Δεν μετανιώνω για τίποτα και κάθε μέρα είμαι ευχαριστημένος για τους κόπους που έκανα».

Ο Στέφανος Κούστας σήμερα σπουδάζει Οδοντιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

00Koustas03

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα