Το πιο επικίνδυνο ζώο του κόσμου… το δίποδο. Η Σάρα δολοφονήθηκε λίγο πριν την υιοθεσία!!!!!!!!!!! στο ΗΡΑΙΟΝ

Το πιο επικίνδυνο ζώο του κόσμου… το δίποδο. Η Σάρα δολοφονήθηκε λίγο πριν την υιοθεσία!!!!!!!!!!! στο ΗΡΑΙΟΝ

Ήταν ήσυχο σκυλάκι, δεν ενόχλησε κανέναν. Ήταν λίγο φοβική, οι εμπειρίες της με τους ανθρώπους δεν ήταν οι καλύτερες. Πέρσι κάποιος την εγκατέλειψε στην περιοχή του Ηραίον. Πεινασμένη, διψασμένη και μόνη προσπαθούσε να επιβιώσει. Σιγά – σιγά γνώρισε άλλα αδέσποτα στο Ηραίον και άρχισε να κάνει φιλίες. Μερικοί φιλόζωοι της έδιναν τακτικά φαγητό.

00Sara01

Η ζωή ξεκίνησε πάλι για την Σάρα. Τον περασμένο Αύγουστο μέλη του σωματείου μας την μάζεψαν για στείρωση, δεν ήταν εύκολο, επειδή η Σάρα ήταν λίγο καχύποπτη, αλλά τα κατάφεραν. Σε όλη την διάρκεια της ανάρρωσής της στο καταφύγιο ήταν μελαγχολική και στεναχωρημένη, της έλειψαν οι φίλοι και το περιβάλλον της.

Τι χαρά, όταν μπορούσε να γυρίσει στο Ηραίον και να συναντήσει ξανά τους φίλους της! Γερμανοί τουρίστες την ερωτεύτηκαν και προγραμμάτισαν να την πάρουν μαζί τους τον επόμενο μήνα…

00Sara02

Όχι πια. Κάποιος ‘συμπολίτης’ μας αποφάσισε αλλιώς, προχτές την νύχτα της έδωσε φόλα – τα ξημερώματα την βρήκαν φίλοι της, τρέμοντας και βγάζοντας αφρούς.

Φρίκαραν με το μαρτύριο της Σάρας χωρίς την δυνατότητα να την βοηθήσουν. Για ώρες βασανιζόταν η Σάρα.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ! Ο εγκληματίας δεν είναι άγνωστος, μην διστάσετε να δώσετε πληροφορίες στις αρμόδιες αρχές και στο Φιλοζωικό Σωματείο, έστω ανώνυμα. Η σιωπή σημαίνει συνενοχή.

00Sara03

ΥΓ. Αυτοί, που δεν πρόκειται να σιωπήσουν είναι οι Γερμανοί τουρίστες. Δεν πρόκειται να σιωπήσουν, να μιλάνε για το φρικτό έγκλημα στην αγαπημένη Σάρα τους. Προσφέρουν 500 ΕΥΡΩ σε όποιον βοηθήσει για την σύλληψη του δολοφόνου.

Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πυρκαγιά εντός του ΚΥΤ Σάμου στη νότια πλευρά

Συνελήφθησαν (3) ανήλικοι αλλοδαποί στη Σάμο, για το αδίκημα του εμπρησμού σε εγκαταστάσεις του ΚΥΤ

Συνελήφθησαν την Κυριακή (20/09) στη Σάμο, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τρείς (3) ανήλικοι αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική

Περισσότερα »