Το όραμα του Στέργιου Μυτιληνού «γέννησε» τον ΠΡΑΜΝΟ Ικαρίας και ο Μπόγρης… βάζει πλάτη στην προσπάθεια!

Ήταν ένα όραμα που είχε στο μυαλό του ο Στέργιος Μυτιληνού εδώ και κάμποσα χρόνια. Του… «τριβέλιζε» το μυαλό και ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης που είχε συχνά-πυκνά με τον Κωνσταντίνο Φερούση και τον Δημοσθένη Κουλουμπή. Οι συζητήσεις σταδιακά άρχισαν να παίρνουν «σάρκα και οστά» και το όραμα μετουσιώθηκε σε πράξη, με τη «γέννηση» του ΠΡΑΜΝΟΥ Ικαρίας, μίας ομάδας που όπως τονίζουν άπαντες στόχο έχει ν’ αναδείξει τα ταλέντα του Ικαριώτικου μπάσκετ. Και σ’ αυτή την προσπάθεια οι άνθρωποι του Ικαριώτικου μπάσκετ, έχουν και τη στήριξη του Γιώργου Μπόγρη, ο οποίος βάζει … πλάτη και στέκεται αρωγός σε όλο αυτό το εγχείρημα..

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ΠΡΑΜΝΟΣ Ικαρίας είναι το νέο αθλητικό σωματείο με έδρα τον Αγ. Κήρυκο Ικαρίας, που στοχεύει στη γαλούχηση των νέων παιδιών στα ιδανικά του αθλητισμού και ειδικότερα στην καλλιέργεια του μπάσκετ. Προσδοκά στη δημιουργία υποδομών εκμάθησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων αθλητών και αθλητριών καλαθοσφαίρισης, ώστε μέσα από το παιχνίδι και τα επιστημονικά προπονητικά προγράμματα, σε λίγο καιρό, να δημιουργηθεί μία ομάδα με νέους αθλητές η οποία θα στηρίζεται στα δικά της παιδιά και θα τιμά με τις επιτυχίες της το Ικαριώτικο μπάσκετ και όχι μόνο, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Μια ομάδα νέων αλλά και έμπειρων ανθρώπων, με όραμα για το μπάσκετ, συσπειρωμένη γύρω από τον σπουδαίο καλαθοσφαιριστή και πτυχιούχο προπονητή μπάσκετ Στέργιο Μυτιληνού, ενώνει τις δυνάμεις της με στόχο την ανάδειξη ταλέντων μέσω του μαζικού αθλητισμού αρχικά και τη βέλτιση ανάπτυξη και καλλιέργεια των ταλέντων και ικανοτήτων των αθλητών στη συνέχεια.

«Με γνώση, όρεξη και κυρίως όραμα για τα νιάτα του τόπου μας και τον αθλητισμό μας, εμείς οι άνθρωποι της παρέας της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης ΠΡΑΜΝΟΣ περιμένουμε τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των παιδιών της Ικαρίας, ώστε σύντομα να καμαρώσουμε μαζί μια ομάδα από την καρδιά του Αιγαίου, με δικά της παιδιά, εκεί που ονειρευόμαστε, εκεί που της αξίζει», τόνισε σχετικά με το νέο αυτό εγχείρημα ο Στέργιος Μυτιληνός μιλώντας στο infobasket.gr.

Πρόεδρος στην ομάδα θα είναι ο Φερούσης Κωνσταντίνος επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού, στο νησί της Ικαρίας με όραμα και αγάπη για το μπάσκετ. Γενικός αρχηγός και ψυχή της ομάδας θα είναι ο Κουλουμπής Δημοσθένης, ένας ακούραστος εργάτης του Ικαριακού αθλητισμού που επί δυο δεκαετίες βρίσκετε κοντά σε όλα τα τμήματα της Ικαρίας που του έχουν ζητηθεί. Πίσω από την ομάδα υπάρχουν άνθρωποι με όρεξη να προσφέρουν, γονείς παιδιών και όπως προαναφέραμε και ο Γεώργιος Μπόγρης λόγω της φιλικής του σχέσης με τον Στέργιο Μυτιληνού, που είναι ένας εκ των ιδρυτών του συλλόγου.

Πηγή: www.infobasket.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Lockdown: Κολλημένοι στα social media οι Έλληνες – Διέξοδο αλλά και κατάθλιψη δείχνει έρευνα

Lockdown: Κολλημένοι στα social media οι Έλληνες – Διέξοδο αλλά και κατάθλιψη δείχνει έρευνα

Οι συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού και τα lockdown πυροδότησαν την υπάρχουσα τάση ανάπτυξης της ψηφιακής (digital) ζωής στην καθημερινότητα: όλοι ενημερώνονται, διασκεδάζουν, ψυχαγωγούνται, επικοινωνούν, αλλά και ψωνίζουν διαδικτυακά.

Περισσότερα »
Τους ζητήθηκε η αποστολή φωτογραφιών μέσω Viber κατά τη διάρκεια μικτών εξορμήσεων. Κοινή Ανακοίνωση - Καταγγελία Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, Χίου & Λέσβου

Ταυτοποιήθηκε ένα άτομο που εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπού, στην Ικαρία

Ταυτοποιήθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, ημεδαπός, ηλικίας 49 ετών, ο οποίος διακριβώθηκε ότι εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης, σε βάρος

Περισσότερα »